ZORGELOOS JE HAAR KLEUREN MET
CASTING CREME GLOSS.

NATUURLIJKE KLEUREN, 28 WASBEURTEN LANG.
ZONDER AMMONIAK. Casting Crème Gloss

CASTING CRÈME GLOSS

NATUURLIJKE KLEUREN, 28 WASBEURTEN LANG. ZONDER AMMONIAK.

Wil je stralen met een nieuwe haarkleur maar geen grote kleurverandering? Dan is Casting Crème Gloss iets voor jou! De levendige nuances geven jouw haarkleur een extra dimensie en stralende glans en zorgen voor een natuurlijk resultaat dat bij je past. Casting Crème Gloss biedt tot 70% grijsdekking en is dus ook heel geschikt voor het camoufleren van de eerste grijze haren.

Casting Crème Gloss bevat geen ammoniak waardoor het zacht is voor je haar. De kleur houdt tot 28 wasbeurten, dus je kunt weer gemakkelijk van haarkleur veranderen. Perfect voor iedereen die de stap naar een permanente haarkleuring te groot vindt!

Door de verzorgende bestanddelen wordt je haar gevoed en krijgt het een gezonde glans. Een echte boost voor je haarkleur en voor jou!

HAARVERHAAL


Kom alles te weten over het haarverhaal van Beautyvlogger Monica Geuze en haar volgers via haarverhaal.nl. Via verschillende video's legt zij uit waarom zij haar haar kleurt met Casting Crème Gloss en hoe je dit het beste kunt doen. Daarnaast beantwoordt ze graag jouw haarvraag! Nieuwsgierig geworden?

BEKIJK DE VIDEO’S

Crème formule zonder ammoniak

De verzorgende bestanddelen van de crèmeformule maken het haar veerkrachtig en zacht. Het verfijnde parfum geeft het een aangename geur.

Verzorging met royal jelly

Na de kleuring voedt de nutri-glans verzorging met Royal Jelly het haar. Deze verzorging maakt het haar sterker en geeft het een langdurige glans.

Eenvoudig in gebruik

De opbrengflacon zorgt ervoor dat je de kleuring nauwkeurig en makkelijk kunt aanbrengen.

ONTDEK HOE HET KLEURSYSTEEM WERKT

EEN PERFECTE COMBINATIE VAN BASIS KLEUREN EN NUANCES

Het 1e cijfer geeft de kleurhoogte
aan. De cijfers lopen op van donker
naar licht.

1
Zwart

2
Zeer donkerbruin

3
Donkerbruin

4
Bruin

5
Lichtbruin

6
Donkerblond

7
Middenblond

8
Lichtblond

9
Zeer lichtblond

Het 2e cijfer verwijst naar de hoofd-
nuance, het 3e cijfer naar de nuance
die in mindere mate is toegevoegd.

Bijvoorbeeld kleur
535 Chocolade

Tips voor het kiezen van de juiste haarkleur!

 • Bepaal allereerst je huidige haarkleur en bedenk of je het graag iets donkerder of lichter wil maken. Met Casting Crème Gloss kun je het haar tot 1 tint lichter en tot 2 tinten donkerder verven.
 • Mocht je erg twijfelen tussen twee kleuren, kies dan de lichtste. Het is namelijk makkelijker om het haar later wat donkerder te kleuren als je het te licht vindt dan andersom.
 • Donkere tinten kunnen het gezicht iets harder maken en kunnen de gezichtstrekken sterker laten uitkomen, mooi als je jong bent! Ben je wat ouder? Probeer dan je haarkleur wat lichter te houden.
 • Om te bepalen welke nuances bij jou passen is het belangrijk dat jij weet welk kleurtype je bent. Meer informatie hierover vind je hier.

HAARKLEURING MOEILIJK OM AAN TE BRENGEN?

NIET MET CASTING CRÈME GLOSS!

 • GEVOELIGHEIDSTEST

  Verwijder oorbellen. Breng met een wattenstaafje een kleine hoeveelheid ongemengd kleurproduct (tube kleurcrème) aan achter uw oor. Herhaal dit proces 2-3 keer en laat het product telkens tussendoor drogen. Sluit de verpakking weer af en wacht 48 uur zonder te wassen, bedekken of aan te raken. Als er geen irritatie van de huid optreedt kunt u zonder problemen de kleuring van Casting Crème Gloss gebruiken.
 • VOORBEREIDING

  Bevochtig het haar zonder het te wassen en droog het zorgvuldig af. Hierdoor kan de kleur gemakkelijker in het haar dringen en is het resultaat gelijkmatig.
 • VOORBEREIDING

  Verwijder je sieraden, bedek je schouders met een handdoek om je kleding te beschermen en trek de handschoenen aan.
 • VOORBEREIDING

  Open de opbrengflacon en voeg vervolgens de gehele inhoud van de kleurcrème toe aan de opbrengflacon met ontwikkelcrème.
 • VOORBEREIDING

  Gooi de lege verpakking van de kleurcrème weg en draai de dop terug op de opbrengflacon met daarin het mengsel van de ontwikkelcrème en de kleurcrème. Schud de flacon vervolgens krachtig op en neer.
 • VOORBEREIDING

  Draai onmiddellijk na het schudden het uiterste topje van de opbrengflacon af om ongewenst spatten van het product te voorkomen, omdat er druk op staat.
 • TOEPASSING BIJ HAAR DAT NIET, OF LANGER DAN 3 MAANDEN GELEDEN GEKLEURD IS

  Breng het kleurmengsel lok voor lok op het haar aan. Maak telkens een scheiding met de punt van de opbrengflacon.
 • TOEPASSING BIJ HAAR DAT NIET, OF LANGER DAN 3 MAANDEN GELEDEN GEKLEURD IS

  Verdeel de rest van het kleurmengsel over de lengten en punten. Masseer het haar zodat het kleurmengsel goed verdeeld wordt en het perfect in het haar kan dringen.
 • TOEPASSING BIJ HAAR DAT NIET, OF LANGER DAN 3 MAANDEN GELEDEN GEKLEURD IS

  Laat het kleurmengsel nu 20 minuten inwerken. Voor een optimale dekking van grijze haren laat u het mengsel 5 minuten langer zitten.
 • SPOELEN & VERZORGEN

  Verdeel een kleine hoeveelheid lauw water over het haar en masseer het goed in. Spoel het haar vervolgens overvloedig met water totdat het spoelwater helder is.
 • SPOELEN & VERZORGEN

  Verdeel een royale hoeveelheid Nutri-Glansverzorging over het haar, laat het 2 minuten intrekken en spoel het daarna uit. De rest van de Nutri-Glansverzorging kunt u later gebruiken als een verzorgende spoeling of om de glans van je kleur te verlengen.

HEB JE NOG VRAGEN?

Bij het informatiecentrum van L’Oréal Paris werken dames die al jaren praktijkervaring hebben als kapper om jouw vragen te beantwoorden.
Neem dus gerust contact op met deze experts!

Telefoon: 023 5499 500

E-mail: informatiecentrum@nl.loreal.com

Nieuwsbrief

OK

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer