DE INNOVATIE IN FOUNDATION

Een nieuwe foundationformule en een nieuwe manier van aanbrengen voor een frisse egale teint met een stralende gloed.

Met Nude Magique Cushion Foundation creëer je makkelijk en snel een egale, frisse teint met de begeerlijke dauwachtige gloed – dé skintrend voor komend lente/zomerseizoen. Je dept het hygiënische sponsje simpelweg op het foundationkussentje (cushion) waardoor precies de juiste hoeveelheid vrijkomt, en brengt deze vervolgens met tappende bewegingen aan op je huid; een nieuwe aanbrengtechniek.

HOE WERKT HET? TAP TAP APPLICATIE

Creëer simpel een perfecte natural look in 2 stappen. Enkele ‘taps’ is genoeg voor de juiste dosering. Strijk vervolgens licht over de huid voor een natuurlijke glans.

Stap 1

Druk voorzichtig de applicator tegen het sponsje.

Stap 2

Laat het sponsje over je huid gaan voor perfecte dekking. Tap vaker voor een perfecte, natuurlijke glans. Hoe meer je tapt, hoe meer je glanst.

AZIATISCHE VONDST

De cushion-methode is geïnspireerd op een populaire Aziatische make-upinnovatie, de ‘cushion compacts’. De innovatieve foundationverpakking is praktisch want je kunt de case makkelijk meenemen in je tas, maar ook extra fris omdat je de foundation met een hygiënisch sponsje aanbrengt, in plaats van met je vingertoppen.

Nieuwsbrief

OK

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer