TIJD VOOR EEN #HAIRDETOX!

Droog haar, normaal haar, vet haar... Iedere hoofdhuid beschemt het haar met langzaam vrijkomend talg. Wanneer er echter teveel talg op je haar zit, oogt het snel vet, zwaar en/of dof. Ook stress, vuil en een haarroutine die niet past bij jouw haartype kunnen ervoor zorgen dat je haar sneller vet wordt.

ELVIVE EXTRAORDINARY CLAY

De nieuwe L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay lijn met drie soorten klei gaat voor een fris en luchtig resultaat dankzij de reinigende werking van klei. Zo krijgt jouw haar de hairdetox die het verdient.

DE PRODUCTEN

DE KRACHT VAN 3 TYPEN FIJNE KLEI

Klei staat al eeuwenlang bekend om haar reinigende werking, wat we ook vaak terugzien in huidverzorgingsproducten. De Laboratoria van L’Oréal Paris hebben voor het eerst 3 typen fijne klei gecombineerd om het haar te reinigen en de schoonheid van uw haar te onthullen.

KAOLINIET

Kaoliniet is een lichte, witte klei die bekend staat om zijn sterke absorberende kracht. 1 gram kaoliniet heeft het vermogen om een oppervlakte van 20m² te absorberen. Deze witte klei verfrist en revitaliseert het haar.

MONTMORILLONIET

Montmorilloniet heeft een zachte, waterabsorberende textuur. 1 gram kan een oppervlakte tot 800m² absorberen. Deze blauwe klei hydrateert tot in de punten.

ARGILE

Argileklei zijn kleine glibberige microscopische balletjes met een sterke reinigende werking en water absorberende werking. Deze groene klei reinigt de wortels intensief.

PERFECT VOOR IEDER MOMENT VAN DE DAG

Droogshampoo kan jouw redder in nood zijn. Voor elk moment van de dag, tussen de wasbeurten door. De Elvive Extraordinary Clay droogshampoo geeft instant frisheid; het haar wordt onmiddellijk gezuiverd, voelt lichter en luchtig aan en het volume wordt hersteld in slechts enkele minuten.

HOE TE GEBRUIKEN

SPRAY OP ONGEVEER 30CM VAN HET HAAR

HET RESULTAAT

IN 2 MINUTEN EEN DIRECTE, LANGDURIGE FRISHEID

DE COMPLETE EXTRAORDINARY CLAY LIJN

De Elvive Extraordinary Clay lijn bestaat uit een complete routine, waarin ieder product een andere rol vervult in het verzorgen en verfrissen van normaal haar, dat neigt vet te worden.

VERSCHOON EN REINIGING

Extraordinary Clay
Shampoo

WERKING
De shampoo zorgt voor een zorgvuldige reiniging , en een intense hydratatie. Het haar blijft tot 72 uur fris als op de eerste dag na het wassen met shampoo.

Lees Meer

Extraordinary Clay
Conditioner

WERKING
De conditioner zorgt voor een perfecte ontwarring en intense hydratatie. Het haar is na gebruik weer glanzend, soepel en luchtig.

Lees Meer

VERFRIS

Extraordinary Clay
Droogshampoo

WERKING
Onze eerste droogshampoo maakt het haar schoon en geeft het een onweerstaanbare luchtigheid, zonder het haar nat te maken. Met één simpele handeling krijgt het haar extra verfrissing en volume.

Lees Meer

Nieuwsbrief

OK

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer