EEN VIRTUELE MAKE-UP ERVARING
ZOALS NOOIT TEVOREN

de makeup genius app

L’Oréal Paris komt met de eerste virtuele make-up app: de MakeUp Genius. Met MakeUp Genius kan je direct make-up uitproberen zonder dat je het hoeft te kopen of aan te brengen. Al langere tijd iets nieuws willen proberen maar nooit gedurfd? Bekijk nu hoe je je eigen look kan veranderen met deze innovatieve app. L’Oréal Paris geeft je een levensechte make-up spiegel die je moeiteloos helpt om nieuwe kleuren, tinten en stijlen uit te proberen.

Hoe kunnen we garanderen dat wat je te zien krijgt ook strookt met de realiteit van de make-up? Onze ontwikkelaars hebben de L’Oréal Paris make-up producten uitvoerig getest om nauwkeurig een realistisch beeld te geven hoe de gekozen make-up op jouw gezicht eruit zou zien.

NU BESCHIKBAAR IN DE APP STORE EN GOOGLE PLAY STORE, DOWNLOAD HIER !

HET EFFECT

Breng in een handomdraai de make-up aan die jij wenst. Je kan het resultaat onmiddellijk zien, zelfs terwijl je gezicht beweegt! Zo kan je zien welke looks jou het beste staan, een smokey eye en een felle lipstick of liever een neutrale look met een oogschaduw in bruintinten? Probeer alle producten uit om te zien welke jouw favoriet is!

Voor Na

DE REVOLUTIE IN MAKE-UP

Al meer dan een eeuw is L’Oréal betrokken met schoonheid. Research en innovatie zitten in ons DNA sinds de oprichting in 1909. Nu, in 2015, gaat L’Oréal weer een stap verder op het gebied van beauty: de MakeUp Genius app.

HOE WERKT HET

  • Open de app, houd je gezicht in de cirkel op het scherm en druk dan op ‘scannen’. Je gezicht is nu vastgelegd, zelfs als het beweegt.
  • Blader door de productcatalogus of scan de barcode van het product dat je wilt proberen.
  • Selecteer het gewenste product en kleur en klik vervolgens op ‘toevoegen aan mijn look'.
  • Bekijk het resultaat! De make-up wordt real-time aangebracht op je gezicht en blijft ook zitten als je gezicht in beweging is.

DOWNLOAD HIER

BEKIJK HET RESULTAAT

MakeUp Genius is beschikbaar op de volgende smartphones en tablets:
Apple/iOS: minimum voorwaarde is iOS7, toestel niet ouder dan iPhone 4S, iPad 2, iPad Mini Retina, iPod Touch
Android: Samsung Galaxy S5, Motorola Droid Turbo, Motorola Moto X, Motorola Moto X (Gen 2), Samsung S4, Samsung Avant, HTC One Mini, Samsung Galaxy Note II, NEXUS 5

Nieuwsbrief

OK

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer