I am a #sunista

MET CASTING SUNKISS JELLY IN MIJN HAAR

HAAL DE ZON IN JE HAAR!

Verlang je het hele jaar door naar de zomer? En wil je vaker die look alsof je net terug bent van een strandvakantie? Voor alle #SUNISTAS heeft L’Oréal Paris ‘Casting Sunkiss Jelly’ ontwikkeld. Hiermee geef je jouw haar een lichtere, zomerse kleur. Net even wat anders dan je eigen haarkleur, maar wel natuurlijk. En het is nog makkelijk om aan te brengen ook! Dus geen gedoe en geknoei meer met citroen in het haar, vanaf nu is er een product dat je haar lichter maakt op een milde en controleerbare manier.

JE HAAR GELEIDELIJK 1 À 2 TINTEN LICHTER

Sunkiss Jelly maakt je haar geleidelijk lichter, vergelijkbaar met het effect van natuurlijk zonlicht. Bepaal zelf hoe licht je het wil maken, door het 1x of juist meerdere dagen achter elkaar te gebruiken. De werking van de gel wordt geactiveerd door warmte, dus gebruik een föhn of ga lekker de zon in voor een optimaal zomers effect.  Gebruik Sunkiss Jelly op natuurlijk, ongekleurd haar.

ZACHT VOOR HET HAAR EN MAKKELIJK AAN TE BRENGEN

De milde formule van Sunkiss Jelly is zacht voor het haar. Het bevat geen ammoniak en is verrijkt met camelia olie. De jelly is daarnaast makkelijk te gebruiken; je brengt het direct vanuit de tube aan op je haar en hoeft het niet uit te spoelen. Het droogt in de zon, dus je kunt meteen naar buiten.

KIES JOUW KLEUR EN HET EFFECT DAT BIJ JE PAST

Casting Sunkiss Jelly is beschikbaar in 3 kleuren. Om ervoor te zorgen dat je een mooi, natuurlijk lichter effect in je haar krijgt, kies je de kleur die bij je past:

  1. Geschikt voor van nature donkerblond -
    lichtbruin haar
  2. Geschikt voor van nature lichtblond -
    donkerblond haar
  3. Geschikt voor van nature zeer lichtblond –
    lichtblond haar

I AM A #SUNISTA

Bepaal zelf welk #SUNISTA effect je wilt creëren! Breng het aan op het gehele haar voor een allover sunkissed look of kies voor enkele plukken voor een subtiel effect. Klik rechts op de video voor meer uitleg over de Sunkiss Jelly.

ONTDEK DAT HET WERKT

Sunkiss Jelly BEKIJK DE VIDEO

Nieuwsbrief

OK

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer