AMBASSADRICES
VOL CHARISMA
EN GLAMOUR

L'Oréal Paris heeft gekozen voor sterren
met glamour en een uniek charisma,
die vanwege hun unieke stijl een inspiratie zijn
voor vrouwen over de hele wereld.


Ontdek hun verhaal, hun foto's en leer hun
beauty-geheimen kennen.

Doutzen Kroes

Divers en veelzijdig

Schoonheid is geen vastomlijnd gegeven maar kan op verschillende manieren tot uiting komen. Schoonheid is veelzijdig, het is geen trucje maar eerder de weerspiegeling van een echte, warme en sterke persoonlijkheid.

De ambassadrices van L’Oréal Paris hebben ieder hun eigen stijl en persoonlijkheid. Wat ze echter met elkaar gemeen hebben is charisma, een persoonlijke manier om een bijzondere visie van schoonheid te delen als middel om iets te bereiken, als bron van vrijheid en zelfvertrouwen.


De 40ste verjaardag van"Omdat je het
waard bent"

Onze slogan staat voor het idee dat schoonheid voor iedereen bereikbaar is, dat het een middel is om te bevestigen en te accepteren wie we zijn, om de mogelijkheid te bieden om echt onszelf te kunnen zijn.

Een subtiel mengsel van sensualiteit, glamour en authenticiteit, dat wordt overgebracht door fascinerende beroemdheden die een inspiratie zijn voor vrouwen van elke leeftijd, afkomst en kleur. In 2012 viert deze mythische slogan haar 40e verjaardag.

L’Oréal Paris ambassadrices

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer