"Schoonheid zit niet alleen aan de buitenkant, maar is een schat die men graag wil delen met anderen."

Andie Macdowell Voor L’Oreal Paris

Andie MacDowell, 25 jaar lang betrokken bij L’Oréal Paris

Alle ambassadrices

Met haar combinatie van humor en sensualiteit, laat Andie de hele wereld dromen

De film Sex, Lies, and Videotape van Steven Soderbergh krijgt de Palme d'Or tijdens het Filmfestival van Cannes in 1989. Andie schittert in deze film en wint zelf de prijs voor beste actrice tijdens de Los Angeles Film Critics Awards. Haar acteerprestaties in de film Four Weddings and a Funeral (1993), leveren haar een nominatie op voor een Golden Globe. Datzelfde jaar speelt ze in Groundhog Day, met Bill Murray en vervolgens speelt ze met de grootste co-acteurs als Michael Keaton in Multiplicity en John Travolta in Michael. In 1998 speelt ze in The End Of Violence van Wim Wenders. Als zeer talentvol actrice heeft Andie MacDowell het perfecte evenwicht weten te vinden. Ze heeft zojuist de opnames afgerond van de film Mighty Fine, waarin ze speelt met haar dochter Rainey Qualley. Binnenkort staat ze in de remake van Footloose.

Een bliksemcarrière

Andie MacDowell is een wereldberoemde en wereldwijd erkende actrice. In 1978 begint ze haar carrière als model met een contract bij Elite. Haar campagne voor Calvin Klein zet haar op de kaart en biedt haar in 1984 de kans waar ze van gedroomd heeft: een filmrol in Greystoke, de legende van Tarzan. Dit jaar viert Andy haar 25-jarige samenwerking met L’Oréal als internationale ambassadrice.

Andie, een gulle en geweldige artieste

Als betrokken vrouw ondersteunt Andie MacDowell het Fonds voor onderzoek naar eierstokkanker, UNICEF en het project ENOUGH, dat strijdt tegen genociden en misdaden tegen de menselijkheid.

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer