"Schoonheid geeft vrouwen zelfvertrouwen."

Barbara Palvin Voor L’Oreal Paris

Ontdek haar biografie, beauty tips en waar ze zich voor inzet.

Alle ambassadrices

Een rijzende ster in de modewereld.

De van origine Hongaarse Barbara wordt op 13-jarige leeftijd ontdekt in de straten van haar geboorteplaats Budapest. Binnen een paar jaar maakt ze naam in de modewereld en verschijnt ze op de covers van L’Officiel, de Russische Vogue, de Hongaarse Glamour, de Franse ELLE en de Koreaanse Harper’s Bazaar. Haar eerste schreden op de catwalk zet ze voor Prada tijdens de FashionWeek van Milan. Sindsdien loopt Barbara modeshows diverse modehuizen: Louis Vuitton, MiuMiu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro en Chanel.

Haar idee over schoonheid.

"Ik ben dol op cosmetica en ik vind het geweldig om het gezicht te mogen zijn voor Rouge Caresse. Dit product staat voor de de moderne en bijzonder sensuele vertolking van een jonge, frisse, subtiele lipstick, die ideaal is om mijn verschillende looks subliem tot hun recht te laten komen. Mijn moderne idee van schoonheid ligt volledig op een lijn met de benadering van dit merk!".

De jongste ambassadrice van L'Oréal Paris.

"Het lijkt wel een sprookje voor mij. Ik ben heel blij dat ik nu hoor bij de L’Oréal Paris familie, met sterke en iconische persoonlijkheden als Gwen Stefani en Claudia Schiffer."

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer