"Elke vrouw zou trots moeten zijn op wie ze is."

Doutzen Kroes Voor L’Oreal Paris

Ontdek haar biografie, beauty tips en waar ze zich voor inzet.

Alle ambassadrices

Boegbeeld van grootse namen in de haute-couture.

Na haar HAVO richt Doutzen Kroes zich volledig op het modellenwerk. Dankzij haar professionaliteit en haar ongelooflijke schoonheid, kent de carrière van de jonge Nederlandse een bliksemstart. Ontwerpers, tijdschriften, iedereen valt voor haar natuurlijke en verfrissende schoonheid. Ze heeft al samengewerkt met de beste fotografen van de wereld, waaronder Annie Leibovitz, Karl Lagerfeld, Peter Lindbergh, Steven Meisel, Mario Testino, Patrick Demarchelier, Inez Van Lammsweerde & Vinoodh Matadin, Mario Sorrenti en Glen Luchford. In 2005 werd Doutzen op Vogue.com door website-bezoekers en het grote publiek met overweldigende meerderheid gekozen tot Model van het jaar. Ze is getrouwd met DJ Sunnery James en is sinds 2011 moeder van kleine Phyllon.

Met haar 26 jaar is Doutzen een van de meest gewaardeerde modellen van de wereld.

Doutzens eerste schreden op de catwalks worden meteen opgemerkt. Ze heeft al op de covers van de meest prestigieuze bladen gestaan, zoals van de Vogue (Italië, Frankrijk, USA, Australië, Spanje, Duitsland), Numéro, Harper’s Bazaar, V Magazine, Dazed & Confused, L’Officiel etc. Doutzen is al meer dan 5 jaar Ambassadrice van L’Oréal Paris.

Doutzen is nauw betrokken bij humanitaire en ecologische initiatieven.

Ze heeft haar naam verbonden aan organisaties als UNICEF, Greenpeace, World Wildlife Fund en Dance4life. Voor Dance4life is ze vorige zomer naar Tanzania gereist om de bevolking bewust te maken van het voorkomen van AIDS. Bij de Council of Fashion Designers of America naast Anna Wintour, is Doutzen zeer betrokken bij de strijd tegen anorexia. Zij heeft overigens diverse toespraken gehouden in New York, Boston en op de Harvard University.

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer