"Ik heb nooit ergens spijt van in mijn leven, ik kijk altijd vooruit."

Eva Longoria Voor L’Oreal Paris

Ontdek haar biografie, beauty tips en waar ze zich voor inzet.

Alle ambassadrices

Een verstandige en veelzijdige zakenvrouw.

In 2006 begint Eva Longoria haar film- en televisieproductiebedrijf UnbeliEVAble Entertainment. In 2009 is ze de drijvende kracht achter de National Council of La Raza, die erkenning geeft aan artistieke uitvoeringen van de Latijns-Amerikaanse gemeenschap op het gebied van TV, film en muziek. In 2011 lanceert de actrice haar eerste kookboek: Eva’s kitchen: cooking with love for family and friends. In 2011 speelt Eva de hoofdrol in twee films: Cristiada en Without Men. Ze leent ook haar stem voor de tekenfilm Foodfight.

Verleidelijke en karaktervolle Eva Longoria krijgt de wereld aan haar voeten.

De rol van Gabrielle Solis in de successerie Desperate Housewives, levert Eva Longoria een Golden Globe-nominatie op. De serie sleept talloze prijzen in de wacht, wordt in de Verenigde Staten door 30 miljoen mensen bekeken en verschijnt in meer dan 208 landen. Haar People’s Choice Award, die jaarlijks wordt toegekend aan film- en televisieacteurs, maakt haar tot favoriete TV-Actrice van de Amerikanen. Het blad People reikt haar een prijs uit voor de verkiezing van 1 van de 50 mooiste mensen van de wereld, en ze ontvangt ook de Rolling Stone-prijs voor persoonlijkheid van het haar. Eva speelde in Bad Times, Over her dead body en The Sentinel met Michael Douglas.

Een actrice die zich richt op anderen.

Eva is Ambassadrice van Padres Contra El Cáncer, een organisatie die de kwaliteit van het leven verbetert voor Zuid-Amerikaanse kinderen met kanker, en hun families. Ze heeft ook Eva’s Heroes opgericht, een organisatie die minderbegaafden ondersteunt.

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer