"Elke vrouw verdient het om goed voor zichzelf te zorgen, omdat ze het waard is."

Jane Fonda Voor L’Oreal Paris

Jane Fonda, een heilige in de filmwereld

Alle ambassadrices

Jane Fonda, een indrukwekkende carrière

Jane zet haar eerste filmstappen in 1960, in de film Tall Story. Later draait ze afwisselend opnames in Frankrijk, Italië, de VS en Rusland. In 1986 speelt ze in The Morning After, van Sidney Lumet. Ze speelt in 1990 met Martin Ritt in de film Stanley & Iris, en vervolgens in 2002 in Searching for Debra Winger, geproduceerd door Rosanna Arquette. In 2005 schittert ze in Monster-in-Law en twee jaar later in Georgia Rule, van Gary Marshall. Datzelfde jaar brengt ze haar autobiografie uit, My Life so far, die al snel Nr. 1 wordt op de Bestseller-lijst van de New York Times.

Een iconische schoonheid, een uniek talent

Jane Fonda, dochter van Henry Fonda, studeert vanaf 1949 bij de bekende dramaleraar Lee Strasberg en sluit zich aan bij de beroemde Actors Studio. Parallel aan haar filmcarrière, heeft ze een carrière als film- en TV-producente en brengt ze in 1982 een revolutie teweeg in de fitness-industrie met het uitbrengen van Jane Fonda’s Workout. Jane Fonda keert terug op Broadway in 2009 en wordt genomineerd voor een Tony Award voor het toneelstuk 33 Variations. In februari 2011 speelt ze diezelfde rol in Los Angeles.

Jane, een vrouw met een groot hart

Jane Fonda wijdt een deel van haar tijd aan goede doelen. Ze heeft het programma Georgia Campaign for Adolescent Pregnancy Prevention opgericht, dat jongvolwassenen bewust maakt van de risico's van een vroegtijdige zwangerschap. Momenteel is ze voorzitter hiervan.

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer