"Ik ben heel blij dat ik het gezicht mag zijn van dit merk dat zoveel waarde hecht aan vrouwen."

Jennifer Lopez Voor L’Oreal Paris

Ontdek haar biografie, beauty tips en waar ze zich voor inzet.

Alle ambassadrices

Jennifer Lopez verricht topprestaties: in een en dezelfde week stond ze zowel nummer 1 met een film als met haar album.

In 2001 schittert ze in The Wedding planner, het grootste Amerikaanse succes van dat jaar, terwijl haar album « J.Lo » op nummer 1 staat van de Top 200. Haar opvallende vertolking van de titelrol in « Selena », levert haar een nominatie op voor de Golden Globes. Andere films waarin zij speelt zijn onder andere An Unfinished Life, U-Turn, Maid in Manhattan, The Cell, Out of Sight, Plan B en Bordertown, die ze zelf heeft geproduceerd.

Jennifer Lopez is niet alleen een geweldige artieste, maar ook een echte zakenvrouw. Haar filmproductiemaatschappij Nuyorican tekende onlangs een TV- en Filmcontract met 20th Century Fox.

Haar meest recente album « Love ? » verscheen in juni, met de singles Louboutins, On the floor en I’m Into You.

Jennifer inspireert vrouwen over de hele wereld met haar talent, haar persoonlijkheid en haar gulheid.

Als erkend actrice, die vaak voor filmhits zorgt, is ze genomineerd voor de Golden Globes. Als populaire zangeres heeft ze 55 miljoen albums verkocht over de hele wereld en heeft ze een platina plaat ontvangen. Daarnaast is Jennifer Lopez ook producente van TV- en bioscoopfilms en een betrokken zakenvrouw die zich inzet voor een betere wereld, en onbetwist een van de meest succesvolle vrouwen van haar tijd.

Jennifer is ook iemand die zich inzet voor een betere wereld,

door middel van diverse charitatieve activiteiten en vooral ook via haar Maribel Foundation, een non-profitorganisatie die zij samen met haar zus Lynda heeft opgericht. Het doel van de Maribel Foundation is het bijdragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn van vrouwen en kinderen en van hun toegang tot medische zorg. De stichting werkt op dit moment samen met het Kinderziekenhuis in Los Angeles aan een medisch programma op afstand waardoor leden van achtergestelde gemeenschappen in de wereld geholpen kunnen worden door de beste artsen.

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer