"Mooi zijn is jezelf zijn, ook als het licht en de camera's uit zijn."

Leïla Bekhti Voor L’Oreal Paris

Een verbazingwekkend en veelbelovend actrice.

Alle ambassadrices

Leïla, rijzende ster in de Franse filmwereld.

In 2005 speelt Leïla in de film Sheitan, van Kim Shapiron en in 2006 in Paris Je t’aime en Mauvaise Foi. In 2008 en 2009 speelt ze twee grote bijrollen, in Instinct de Mort de Jean-François Richet en in Un Prophète de Jacques Audiard. 2009 is ook het jaar van haar ontmoeting met Géraldine Nakache die haar de hoofdrol aanbiedt in Tout Ce Qui Brille. Haar acteerprestatie levert haar bij het Filmfestival van Cabourg een Swann d’Or op voor « aankomend vrouwelijk talent 2010 ». Leïla speelt ook in Itinéraire Bis van Jean-Luc Perréard, Il Reste du Jambon van Anne de Petrini, en Toi, Moi, Les Autres, van Audrey Estrougo. In 2011 krijg Leïla de Cesar voor Beste Aankomend Vrouwelijk Talent voor haar rol in Tout Ce Qui Brille en schittert ze in de officiële selectie van het 64e Filmfestival van Cannes: La Source des Femmes, van Radu Mihaileanu.

Een vrouw met vele talenten.

Drama, comedy, detective of muzikale comedie, Leïla kan jongleren met alle rollen. Nadat ze de sympathie van het publiek en de erkenning van de critici had gewonnen, volgden de opnames elkaar snel op. De bliksemcarriere van Leïla maakt haar al op 26-jarige leeftijd een actrice waar je niet meer omheen kunt. Als stoere actrice met een stralende schoonheid, schenkt ze haar energie aan de grote familie van Ambassadrices van L’Oréal Paris.

Vele prijzen voor een veelzijdig artieste

Binnen enkele jaren heeft Leïla al vele prijzen in de wacht gesleept. In 2007 ontvangt ze de RAIMU prijs, voor haar rol in Mauvaise Foi en in 2010 krijgt ze tijdens het Filmfestival van Cabourg in Frankrijk de Swann d’Or voor aankomend vrouwelijk talent. Voor Tout Ce Qui Brille krijgt ze in 2011 de Cesar voor Beste Aankomend Vrouwelijk Talent, en datzelfde jaar wordt ze ook genomineerd voor de Romy Schneider-prijs.

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer