"L’Oréal Paris omhelst de schoonheid en het unieke karakter van een vrouw."

Liya Kebede Voor L’Oreal Paris

Liya Kebede, een stralende schoonheid.

Alle ambassadrices

Lemlem, het economisch verantwoorde merk van Liya.

In 2007 lanceert Liya Lemlem, haar eigen kledingmerk voor vrouwen en kinderen. Dit merk ondersteunt de weeftradities in Ethiopië. In 2008 klinkt het startsein voor de eerste collectie met de hand gemaakte kleding uit Ethiopië. Lemlem combineert de interesse die Liya heeft in mode met haar humanitaire werk, waarmee aan Ethiopische handwerkers een belangrijke economische kans wordt geboden.

Een volmaakte vrouw.

Liya Kebede is een internationaal erkend actrice, model en styliste. In maart 2011 speelt ze in de film Fleur du désert, een bewerking van de autobiografie van model Waris Dirie, van Sherry Hormann. Ook is ze te zien in Reason of the State en Lord of War. Liya heeft onlangs de opnames afgerond van de film Marsupilami van Alain Chabat. Ze speelt ook samen met Freida Pinto in de volgende film van Jean-Jacques Annaud, Black Gold.

Een betrokken vrouw.

Liya heeft de Liya Kebede Foundation opgericht, die zich inzet om de moeder- en kindsterfte terug te dringen en de leefomstandigheden van moeders en hun kinderen in de hele wereld wil verbeteren. Deze organisatie werkt in nauwe samenwerking met andere gerespecteerde organisaties als UNICEF, de White Ribbon Alliance, de Women Helping Others Foundation en de Fistula Foundation, waarmee lokaal werk in de getroffen gebieden internationaal ondersteund wordt. Liya is ook lid van de adviesraad voor de campagne Mothers Day Every Day.

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer