"Trots zijn op jezelf en positief blijven zijn de belangrijkste regels om vooruit te komen in het leven."

Natasha Poly Voor L’Oreal Paris

Ontdek haar biografie, beauty tips en waar ze zich voor inzet.

Alle ambassadrices

Een bliksemcarrière.

Met haar fascinerende schoonheid heeft Natasha Poly de modewereld bliksemsnel veroverd. Op 15-jarige leeftijd is zij een van de winnaressen van een modellenwedstrijd in Moskou en in 2004 maakt ze haar debuut tijdens een modeshow voor Emmanuel Ungaro. Vanaf herfst-winter 2004-2005 zorgen haar talent en haar vastberadenheid dat ze over de catwalks van 54 modehuizen loopt, waaronder die van de grootste internationale merken zoals Jean-Paul Gaultier, Yves, Saint Laurent, Roberto Cavalli, Chanel, Valentino etc. Nadat Carine Roitfeld, destijds hoofdredactrice van de Franse Vogue, haar heeft ontdekt, zal Natasha Poly maar liefst 7 keer de cover van dit blad sieren, een record… Als icoon van Calvin Klein en engel van Victoria’s Secret, wordt ze door de Amerikaanse Vogue in 2009 gebombardeerd tot Topmodel van dat moment.

Een bijzondere levensloop

Het leven van Natasha is buitengewoon verlopen en inmiddels behoort ze tot de wereldtop. Als nieuwe schoonheidsicoon combineert ze een glamoureuze en pittige stijl met een boeiende persoonlijkheid.

De kennismaking met l'Oréal Paris is wellicht niet toevallig...

Als kind droomde dit meisje uit Perm, een klein plaatsje in de het Russische Oeralgebied, ervan om visagiste te worden. Ze was altijd al dol op de cosmetica en producten van L’Oréal die ze altijd bij zich had achter de schermen bij de modeshows. Het lijkt wel of ze voorbestemd was om ambassadrice voor L'Oréal Paris te worden.

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer