ONTDEK ONZE MEEST
EFFECTIEVE ANTI-RIMPEL VERZORGING

DIEPE RIMPELS REAGEREN NIET OP ALLE CRÈMES, ONTDEK NU REVITALIFT LASER X3

Voor veel vrouwen zijn rimpels dé obsessie in de strijd tegen huidveroudering. Om deze rimpels aan te pakken ondergaan steeds meer vrouwen verjongende laserbehandelingen in cosmetische klinieken.Omdat deze behandelingen ingrijpend en duur zijn, heeft L'Oréal Paris Laser X3 ontwikkelt. Deze range is geïnspireerd op de verjongende laserbehandeling voor een zichtbaar jongere uitstraling en helpt diepe rimpels te verminderen door de huid weer strakker te laten worden waardoor de diepe rimpels worden gladgestreken en de huid weer egaal wordt.

Wat veel mensen niet weten is dat vooral diepe rimpels je voornamelijk ouder doen laten lijken dan je daadwerkelijk bent. Deze vorm van huidveroudering is moeilijker aan te pakken dan “gewone” rimpels omdat het probleem vaak dieper van binnen zit. Revitalift Laser X3 pakt juist deze diepe rimpels aan en heeft een 3-voudige werking: vermindert diepe rimpels, verstevigt de huid en zorgt voor strakkere gezichtscontouren. Ontdek nu de Revitalift Laser X3 gezichtsverzorging producten en ga de strijd aan tegen huidveroudering.

Revitalift Laser x3

Revitalift laser x3 BEKIJK DE VIDEO

DE TECHNOLOGIE ACHTER REVITALIFT LASER X3

Revitalift Laser X3 bevat twee krachtige anti-verouderingsingrediënten. Pro-xylane versterkt het weefsel en stimuleert de productie van
huidcomponenten om diep in de huid nieuwe huidlagen aan te maken. Daarnaast bevat de formule Hyaluronzuur, wat snel de huidlagen
penetreert om rimpels op microniveau te herstellen. Je ziet er dag na dag jonger uit! Ontdek nu de exclusieve range, bestaande uit een
dagcrème, nachtcrème, serum en oogcrème.

Revitalift laser x3
Serum

WERKING

 • Vermindert diepe rimpels
 • Verkleint poriën
 • Zorgt voor strakkere
  gezichtscontouren

Revitalift laser x3
Dagcrème

WERKING

 • Vermindert diepe rimpels
 • Verstevigt de huid
 • Zorgt voor strakkere
  gezichtscontouren

Revitalift laser x3
Nachtcrème

WERKING

 • Vermindert diepe rimpels
 • Maakt de huid gladder
 • Herstelt de huid

Revitalift laser x3
Oogcrème

WERKING

 • Vermindert diepe rimpels rond de ogen
 • Vervaagt donkere kringen
 • Vermindert wallenDoor een op elkaar afgestemde gezichtsverzorgingsroutine te gebruiken, zijn diepe rimpels het beste aan te pakken. Gebruik daarom de vier bovenstaande producten die elkaar versterken in effectiviteit om het beste resultaat te bereiken.

Jouw ideale gezichtsverzorgingsroutine:

1. Serum
Gebruik na het reinigen van de huid een serum om het effect van je Revitalift Laser X3 verzorging te versterken. Een serum heeft namelijk een moleculen die vele malen kleiner zijn en hierdoor dieper in de huidlagen doordringen. Draag je serum onder de andere Laser X3 producten, zodat deze nóg effectiever worden.

2. Dagverzorging
De Laser X3 dagcrème is een voedende hydraterende crème die beschermt tegen UV-straling. Hiermee zorg je voor vermindering van diepe rimpels, verstevig je je huid, worden de gezichtscontouren strakker én help je nieuwe huidschade te voorkomen.

3. Nachtverzorging
‘s Nachts is het beste moment voor je huid om te herstellen, aangezien de huidcellen zich dan twee keer zo snel delen als overdag. Om dit herstelproces te helpen, heeft de nachtcrème een andere samenstelling dan de dagcrème. De nachtcrème voelt voller en rijker en zorgt zo voor extra comfort.

4. Oogverzorging
De huid rondom de ogen is dunner en heeft hierdoor andere verzorging nodig. Rondom de oogcontouren ontstaan sneller (droogte)lijntjes door het verschil in dikte en de extra beweeglijkheid (oogspiertjes). Laser X3 oogverzorging is zo samengesteld dat de oogcontouren direct gladder worden. Daarnaast worden wallen minder goed zichtbaar en de blik stralender.

ONTDEK OOK DE ROUTINE TEGEN PIGMENTVLEKJES

Revitalift Laser X3 heeft ook een routine die de strijd aan gaat met rimpels én pigmentvlekjes. Dit duo bestaat uit een nacht peeling lotion en een complete dagverzorging met SPF 25. Hierdoor krijg je een egalere huid die zichtbaar jonger blijft.

Corrigerende dagverzorging
De complete dagverzorging heeft een herstructurerende werking op de ontregelde pigmentatie van de huid. Daarnaast zorgt de verzorging ervoor dat de intensiteit van pigmentvlekken vermindert. Bovendien beschermt een zonbeschermingsfactor 25 de huid tegen UVA en UVB straling.

Nacht peeling lotion
De peeling lotion bevat het natuurlijke ingrediënt Glycolzuur dat opgehoopte dode huidcellen verwijdert. Hierdoor kunnen cellagen aan de oppervlakte effectief vernieuwd worden. Je wordt iedere ochtend wakker met een gladdere huid.

Nieuwsbrief

OK

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer