Tot ziens op www.lorealparis.nl waar je een wereld aan schoonheid kan ontdekken

  • Exclusief op de site: beauty adviezen van onze experts
  • De geheimen van de sterren: Jouw favoriete sterren onthullen hun geheimen
  • Word L'Oréal Paris VIP en ontvang als eerste informatie over nieuwe producten, nieuws, acties en tips van experts

Kleuren die passen bij een leeftijd van 20 jaar, 30 jaar, 40 jaar en 50 jaar

Kleur hangt niet af van je leeftijd, maar van je wensen! Binnen wat technisch mogelijk is natuurlijk. Een paar adviezen als leidraad.

20 jaar: de leeftijd van de onbegrensde mogelijkheden. Dankzij de frisheid van de teint en de ogen is alles mogelijk: pittig rood, platinablond, gitzwart. Het is niet snel "too much" op deze leeftijd. Maar verzorg het haar wel goed met specifieke verzorgingsproducten. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het verzorgen van je haar.

30 jaar: zelfbewustzijn. Je kunt blijven spelen met verschillende kleuren alsof het een modeaccessoire is, maar met 30 jaar hebt je zo langzamerhand je stijl wel gevonden. Geen metamorfoses meer, we weten welke kleuren en welk kapsel ons goed staat en daar blijven we bij, met wat variaties als highlights, laagjes, meer of mindere nuances.

40 jaar: ontplooing. Zachtheid en glans past hierbij. Genuanceerd blond, honingbruin, koperbruin. De kleur wordt een waar onderdeel van de persoonlijkheid; een handtekening, die extra verleidelijk en vrouwelijk maakt.

50 jaar: serene volwassenheid. Met 50 jaar hoef je je niet meer jong voor te doen, maar wil je gracieus oud worden. Glanzend haar, goed geknipt, in een perfecte kleur! Dit is het moment om over te stappen op wat zachtere kleuren die het gezicht laten stralen, zoals asblond, donkerblond, lichtbruin.

Log in

Ben je al geregistreerd als L'Oréal Paris VIP? Log dan in met je geregistreerde e-mailadres en wachtwoord:

Wachtwoord vergeten ?

Vul hieronder je e-mailadres in. Dan sturen wij jouw wachtwoord op.

Stuur door naar een vriend(in)

De opgegeven e-mailadressen zullen uitsluitend worden gebruikt voor het versturen van het aangegeven item en worden niet bewaard.

Verzenden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van L'Oréal Paris om in de toekomst meer informatie te ontvangen over de producten van L'Oréal Paris, nieuws, acties en adviezen van onze experts.

Ik schrijf me in

Klik hier, om je af te melden voor de nieuwsbrief van L'Oréal Paris.

PERSOONLIJKE DIAGNOSE?
Voor telefonisch advies over L'Oréal Paris producten kan je contact opnemen met ons informatiecentrum via telefoonnummer 023 5499 500 of per email