De fashion trend voor je
haar: dip-dye

GET THE DIP-DYE LOOK

Experimenteren met verschillende haartinten is een trend die veel wordt gespot op de catwalk. De trend is ontstaan in London waar hairstylist Paul Hanlon voor de catwalkshow van Pringle Scotland alleen de punten van het haar van de modellen kleurde om zo een “80s punk” stijl te creëren. Al snel kleurde hij de punten van het haar van de modellen in veel verschillende kleuren en maakte de look af door het haar warrig te stylen. Veel andere shows volgden, tijdens de show van Prada in Milaan werd er gekozen voor een intens ‘dip-dye effect’,waarbij de punten van het haar extreem werden verhelderd, waardoor de modellen er uitzagen als echte “warrior princesses”. Jean Paul Gaultier ging nog een stapje verder in zijn show in Parijs door het haar van de modellen te laten kleuren in verschillende kleurblokken wat resulteerde in een ware regenboog, een “chic grunge effect”.

Haarkleur is echt het middelpunt van belangstelling geworden op de catwalk! Vooral de stralende dip-dye look, ook wel de “Ombré-look” genoemd, met een kleurverloop van donker naar licht haar, is een trend van de catwalk die al is overgenomen door veel celebrities. Voor het eerst kun je gemakkelijk zelf de dip-dye look creëren door met Préférence Ombrés de lengtes en de punten van het haar te verhelderen.

WORK THE DIP-DYE LOOK

Dip-dye haar is niet alleen heel stylish bij sexy losse lokken, Ombré hair geeft ook een geraffineerd effect bij een sophisticated updo, een messy vlecht of een edgy ponytail. Haal het meeste uit je dip-dye haar door het te dragen in 1 van de verschillende, trendy kapsels!


Party glamour – Look

Dip-dye haar is niet alleen heel stylish bij sexy losse lokken, Ombré hair geeft ook een geraffineerd effect.
Bij een sophisticated updo, een messy vlecht of een edgy ponytail. Haal het meeste uit je dip-dye haar door het te dragen in 1 van de verschillende, trendy kapsels!
Dit is de sixties’ partylook die op elk feestje gezien zal worden. Geef ook jouw dip-dye haar een glamourous finish door bovenop volume te creëren. Toupeer, daar waar je de bolling wilt creëren, een deel van het haar en verstevig het met Elnett Volume Spray. Leg daaroverheen een laatste laagje haar om de nette bolling te creëren.

Casual Weekend – Look

Vlechten zijn helemaal hot dit seizoen! Draag je dip-dye haar in een nonchalante vlecht om zo de overgang van donker naar licht extra te accentueren. Gebruik voor het vlechten een Sea-Salt Spray om een super warrige look te creëren. Trek nadat je je haar hebt gevlochten de vlecht een beetje uit elkaar. De perfecte haarstijl voor een dagje uit met vriendinnen!

Cool Office – Look

Geef de klassieke,tijdloze staart een upgrade door het trendy dip-dye effect. Voor een stijlvolle, zakelijke look, zorg je ervoor dat de staart extreem stijl en glad is. Om dit effect te bereiken, gebruik je voordat je jouw staart stijlt met een stijltang, Elnett Heat Defense Glad. Dit zorgt ervoor dat je haar beschermd is tegen de hitte van de stijltang, je haar niet pluist en jij helemaal klaar bent voor die ene belangrijke meeting op je werk!

ANDERE
PRODUCTEN

Product 1/1

HAARKLEURTIPS VOOR BEGINNERS

Bekijk het artikel

Nieuwsbrief

OK

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer