DE KRACHT VAN 6 UITZONDERLIJKE BLOEMOLIËN
VOOR PERFECT GEDEFINIEERDE KRULLEN VOL VEERKRACHT

DE KENMERKEN VAN DROOG, GEKRULD HAAR

Krullend haar vraagt om een speciale verzorging. Omdat krullen een spiraalvormige structuur hebben, is krullend haar van nature droger. Verder hebben ze vaak een minder glanzende uitstraling, zijn ze zeer gevoelig voor vochtigheid, is ontwarren vaak een hele klus en kunnen ze een wilde uitstraling hebben. Al wil de één graag een volumineuze krullenbol en de ander een getemde slag, voor alle krullenbollen geldt één gemeenschappelijke deler: iedereen wil graag veerkrachtige, zachte en pluisvrije krullen die je makkelijk onder controle houdt.

Extraordinary Oil Krulverzorging

Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging is dé oplossing voor krullend haar. De formule op basis van Amla Olie en 6 uitzonderlijke bloemoliën heeft een rijke textuur, die de krul intens voedt, vanaf de haaraanzet tot in de punten. Je krullen voelen hierdoor zijdezacht aan en zijn perfect gedefinieerd.

DE TECHNOLOGIE ACHTER HET PRODUCT

Wat is een Reinigende Crèmespoeling?

Gekruld haar is over het algemeen gevoeliger dan stijl haar en breekt gemakkelijker af. Dit heeft geleid tot nieuwe trends voor het verzorgen van dit type haar. Zoals bijvoorbeeld de zogenaamde co-wash methode en no-poo methode, waarbij geen gebruikt wordt gemaakt van een shampoo, maar alleen een milde conditioner en water om het haar te wassen.
Om op deze behoeftes van krullend haar in te spelen, ontwikkelde de laboratoria van L’Oréal Paris een reinigende crèmespoeling, speciaal voor zeer gekruld haar.
Deze verzorging schuimt niet en lost de onzuiverheden voorzichtig op zonder frictie. Verder zorgt het voor zijdezachte, perfect ontwarde en soepele krullen.

DE COMPLETE EXTRAORDINARY OIL KRULVERZORGING LIJN

De Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging lijn bestaat uit een complete routine, waarin ieder product een andere rol vervult in het verzorgen en perfectioneren van krullend haar.

ZEER GEKRULD TOT KROES HAAR
GEKRULD HAAR

UITZONDERLIJKE OLIËN VOOR PERFECTE KRULLEN

Om krullend haar de perfecte definitie te geven is er door de laboratoria van L’Oréal Paris een elixer ontwikkeld bestaande uit verschillende oliën,
die een verzorgend effect aan het haar biedt.

AMLA OLIE

Amla Olie ontstaat uit de extracten van Indische kruisbessen, en wordt al duizenden jaren door Indische vrouwen gebruikt om het haar mooi en sterk te maken. Het is zeer rijk aan vitamines A, C, en E, en de hoge Omega-3, 6, en 9 waarden zorgen ervoor dat de krullen beter beschermd worden, en een mooie glans en veerkrachtigheid krijgen.

6 SOORTEN BLOEMOLIËN

In de formule van de Extraordinary Oil lijn zijn naast Amla Olie ook 6 uitzonderlijke bloemoliën gebruikt, die ervoor zorgen dat de veeleisende krullen er weer mooi en levendig uit komen te zien.

Nieuwsbrief

OK

Meld je aan om de L'Oréal Paris nieuwsbrief te ontvangen :

Sluiten

Nieuwsbrief

Sluiten

Ik wens geen nieuwsbrief meer te ontvangen.

Stuur door naar een vriend(in)

Sluiten
Bedankt, je e-mail is verzonden.<
Verzend

De e-mail adressen die je hier invult zullen uitsluitend gebruikt worden voor verzening van dit artikel en niet worden bewaard in een database.

Kies je winkel
en shop direct

Fermer