Eenvoudige haarstijlen voor mannen

Hoewel er veel mannenkapsels in de mode zijn, is er één look in het bijzonder die veel aandacht krijgt: een kort kapsel met zijscheiding. Deze look is de perfecte combinatie van stoer en minimalistisch. Bovendien is het geschikt voor verschillende texturen. In dit artikel delen we 5 van onze favoriete haarstijlen voor mannen.

Haarstijl 1: Pompadour

Bij een pompadour kapsel valt vooral het bovenste deel op. De halflange haren aan de bovenkant, staan in contrast met de kort geknipte haren rond de oren en in de nek.

Waarom we er van houden: Het kapsel kan op verschillende manieren gedragen worden, zodat je er zelf gemakkelijk mee kunt variëren. Je kamt het strak achterover, of je haalt je handen er losjes doorheen voor een ruigere look. Gebruik pomade met een sterke fixatie en voor de rest is het aan jou om je kapsel te vormen naar jouw wensen.

Hoe te stylen: Voor een warrig effect gebruik je een kleine hoeveelheid van de L'Oréal Paris Studio Line 02 Deconstructing Putty gelijkmatig over je haar.

Loreal Paris BMAG Article How To Style A Quiff Haircut D (1)

Haarstijl 2: Low Fade

De Low Fade is een opgeschoren herenkapsel. Het heeft een laag verloop in haarlengte.

Waarom we er van houden: een low fade met zijscheiding geeft deze klassieke haarstijl een moderne look.

Hoe te stylen: Breng een kleine hoeveelheid haargel aan, zoals de L'Oréal Paris Studio Line Invisi Fix nr. 6. Breng je haar omhoog en creëer een subtiele spiky look. Deze haargel zorgt ervoor dat je haar extra lang in model blijft, zonder dat het plakt en zonder dat er restjes gel in het haar achterblijven.

Loreal Paris Article High Fade Vs Low Fade How To Pick Your Haircut D (1)

Haarstijl 3: Afro

Waarom we er van houden: een korte afro met zijscheiding, laat de natuurlijke textuur al het werk doen.

Hoe te stylen: houd het simpel en breng een beetje stylingmousse aan om te zorgen dat je krullen niet gaan pluizen. Gebruik bijvoorbeeld de L'Oréal Paris Studio Line Curl Power Recurling Mousse en breng de mousse aan op vochtig haar. Knijp de mousse in je haar en laat vanzelf opdrogen.

LorealParisBMAGSlideshowTheultimateguidetohaircolorformenSlide2 1 1

Haarstijl 4: Zijscheiding met asymmetrische pony

Waarom we er van houden: een warrige pony staat stoer en is net weer even wat anders. Dit kapsel is in het bijzonder perfect voor mannen met een groot voorhoofd.

Hoe te stylen: verfraai de textuur met een beetje wax, zoals de Studio Line 01. Shaping Paste.

LorealParisBMAGArticleTheBestMediumLengthHairstylesforMenandBoysD 1 1

Haarstijl 5: Faux Hawk

Waarom we er van houden: Een faux hawk geeft je lokken een stoere uitstraling. Een hanenkam zorgt voor een coole balans tussen korte zijkanten en wat meer lengte aan de bovenkant van je haar.

Hoe je de look creëert: vraag je kapper om met de schaar of zelfs de tondeuse langs de zijkanten te gaan en laat het bovenop wat langer. En gebruik dan de Studio Line Remix Styling Paste om de faux hawk bovenop te creëren.