De voordelen van Elvive More than Shampoo voor jouw haar

Schoon haar zonder shampoo was vijf jaar geleden ondenkbaar. Tot we erachter kwamen dat het wassen van je haar niet vanzelfsprekend met een shampoo hoeft. Er zijn zelfs aanhangers van ‘een no-poo’ methode, waarbij je je haar helemaal niet wast, maar alleen verzorgt met conditioners en maskers. De reden om shampoo uit je beautyroutine weg te laten, is dat sommige shampoos het haar kunnen uitdrogen.

De perfecte shampoo voor jouw haar

Het haar overmatig wassen met te agressieve shampoos zorgt ervoor dat je haar niet lekker in model valt. Je wast al het vet uit je haar en van de hoofdhuid weg. En omdat de huid merkt dat al het vet weg is, wordt er extra talg aangemaakt om de hoofdhuid soepel te houden. Dit zorgt weer voor vet haar, waarmee je in een vicieuze cirkel terechtkomt.

Toch blijkt de no-poo methode lang niet voor iedereen weggelegd. Je haar niet meer wassen, betekent dat je het schone, luchtige gevoel van fris gewassen haar moet missen. En ook de geur van zojuist gewassen haar is voor velen een klein (of groot) geluksmoment.

Wat als er nog een andere, extra keuze was? De keuze om je haar schoon te wassen, maar ook méér te doen voor de verzorging van je haar? Waarbij je je haar niet wast met een agressieve shampoo en waarbij de balans van de natuurlijk haaroliën minder wordt beïnvloedt? Met die gedachte in het achterhoofd ontwikkelde L’Oreal Paris de Elvive ‘More Than Shampoo’.

Oké, maar wat is dan de ‘more’ in More Than Shampoo?

Doutzen Bar Blond Haar

Verzorgende en reinigende ingrediënten die onmisbaar zijn in je shampoo

Een belangrijk verschil tussen Elvive More Than Shampoo en andere shampoos is de toevoeging van lipiden. Deze vetten zijn belangrijk om het huidoppervlak zacht en roosvrij te houden. De talgklieren van je hoofdhuid maken van nature lipiden aan. Ze dienen als een soort natuurlijke beschermlaag en zijn onmisbaar voor soepel, glanzend haar.

Zonlicht, de loeiende airco op kantoor, te vaak kleuren of zonder de juiste verzorging, heftige medicatie en stress tasten deze lipiden laag aan, waardoor je haar blootgesteld is aan beschadiging of uitdroging. Je ziet dan goed dat de haarschubben niet meer mooi sluiten en je haar haar glans en veerkracht verliest. Lipiden vormen dus letterlijk en figuurlijk een ‘hoofdzaak’ voor gezond haar.

De geavanceerde More Than Shampoo bevat een uiterst hoge concentratie aan voedende lipiden. De speciale formule wordt direct opgenomen in de beschadigde delen van de haarvezel voor een gerichte en langdurige verzorging, zelfs na het uitspoelen. Het resultaat is perfect schoon haar dat intens gevoed is en niet verzwaard aanvoelt.

Verder zitten er 3 reinigende componenten in de shampoo. Deze hebben als gezamenlijk doel om je haar mild te reinigen. Zonder dat frisse ‘pas gewassen’ gevoel te verliezen, waar we zo van houden.

Meer dan je ooit had verwacht

Elvive More Than Shampoo is een reinigende shampoo die zorgt voor een hele nieuwe wasbeleving. Doordat de shampoo meer verzorgende bestanddelen bevat, heeft het een dikke, romige en luxe textuur voor de meest luxueuze shampoo-ervaring. Het werkt niet alleen als méér dan een shampoo, het voelt ook als meer dan een shampoo en dat is juist de bedoeling.

Het is een verwennerij voor je haar en voor je zintuigen. Vergelijkbaar met die magische wasbeurt die je bij de kapper krijgt.

Het haar wordt intensief gevoed als een masker en subtiel geparfumeerd terwijl het wordt gereinigd, zonder te verzwaren. Dat zorgt voor: 3x meer zachtheid, 2x meer ontwarring, ultraschoon en gezond uitziend haar.

Vrouw Donker Haar Wapperend

De juiste shampoo en verzorging voor elk haartype

Er is een Elvive More Than Shampoo variant voor verschillende haartypes: voor lang, beschadigd haar, voor droog haar en een voor gekleurd haar.

Hoe gebruik je Elvive More Than Shampoo:
Je brengt een kleine hoeveelheid shampoo aan op nat haar, masseert de hoofdhuid tot het schuimt en verdeelt het vervolgens over de haarlengtes. Spoel de More Than Shampoo goed uit en volg je gebruikelijke haarroutine. Voor een aanvullende haarverzorging kies je voor een conditioner of haarmasker in dezelfde productlijn als de shampoo.

Heb je lange lokken? Dan gebruik je na het wassen bijvoorbeeld de Dream Lengths Ontwarrende Conditioner om je haar te ontwarren en helpen beschermen tegen haarbreuk. En gebruik je het Sleek Serum om je haar te beschermen tegen de warmte van een föhn of stijltang. Voor degenen met droog haar, biedt de Extraordinary Oil haarverzorging uitkomt. De Extraordinary Oil Voedende Conditioner breng je na het haren wassen aan op de lengtes van het haar. Het voedt je haar zonder het te verzwaren, maakt het makkelijker doorkambaar en zorgt dat het beter in model te brengen is. Je kunt de conditioner 1 à 2 keer per week vervangen door het Extraordinary Oil Voedende Haarmasker voor intensieve voeding en extra gezond uitziende lokken. Elvive Color Vive is een kleurbeschermende haarverzorging. Naast de shampoo kun je aanvullend de Color Vive Beschermende Conditioner gebruiken en het Color Vive Haarmasker. Dit intens voedende haarmasker zorgt voor een extra boost voor gekleurd haar.

Overslaan het dia: More than Shampoo

Elvive More Than Shampoo

de beste shampoo voor jouw haartype