BB Cream: voor een natuurlijke look

Wil je een egale, natuurlijke huid, maar niet te veel make-up gebruiken? Dan is een BB Cream zeker iets voor jou. In dit artikel vertellen we je wat een BB cream is en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Wat is een BB cream?

BB Cream staat voor Blemish Balm, deze crème komt oorspronkelijk uit Aziatische landen en is bedoeld om make-up, crème en serum te combineren in een alles-in-één product. De crème werd in de jaren 60 ontwikkeld door een Duitse dermatoloog en bevat vaak ook zonbescherming. Nog niet overtuigd? Lees dan verder over de voordelen van een BB cream!
VOORDEEL
1

Tijdsbesparing

Allereerst is het grootste voordeel van BB Cream dat het veel tijd bespaart. Er zit geen wachttijd tussen het intrekken van je dagcrème en het aanbrengen van de primer en foundation. Dit komt omdat je ze allemaal in één stap aanbrengt op je huid.
Voordeel
2

Egaal resultaat

Het tweede voordeel is dat door de combinatie van foundation en verzorging, de kleurpigmenten veel beter door de huid worden opgenomen en zo voor een bijzonder egale en gezonde huid zorgen. Er zijn geen vlekken of harde overgangen in de nek te zien, omdat de BB Cream zichzelf mengt met de huid.
Voordeel
3

Natuurlijk resultaat

Bovendien geeft BB Cream een mooi en natuurlijk resultaat. Het bedekt lichte imperfecties of roodheid, en daarom is de BB Cream een ideaal product om te gebruiken op dagen wanneer je weinig tijd hebt voor een uitgebreide huidverzorgings- en make-uproutine.

De werking van BB Cream

De C’est Magic BB Cream van L'Oréal Paris is niet alleen ontwikkeld om de huidskleur te optimaliseren, maar ook om de huid langdurig te hydrateren. Daarom zijn in de crème waardevolle ingrediënten zoals vijg-extract verwerkt, die de huidbarrière beschermen en het product snel laten intrekken. Dit zorgt er daarnaast voor dat de crème zich gemakkelijk aanpast aan je eigen huidskleur.

De C’est Magic BB Cream is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten, van heel licht tot donker, zodat elke vrouw een tint kan vinden die bij haar past.

Waar moet je op letten bij het gebruik van BB Cream?

Omdat BB Cream is ontworpen om eenvoudig te gebruiken, zijn er geen ingewikkelde instructies nodig. Je dient je gezicht echter eerst grondig te reinigen met een reinigingsgel of schuim. Daarna kan de BB Cream licht met de vingers of met een spons worden aangebracht. Doe een paar druppels direct op het make-up sponsje of op je vingers en dep het product op de huid.

Tip: test de crème met de Virtual Try On tool van L'Oréal Paris voordat je het product koopt. Om dit te doen, klik je op de ""Virtuele Test"" knop naast de BB Cream die je wilt. De virtuele tool vraagt je vervolgens om een foto van jezelf te uploaden of om de live camera te gebruiken. Zo kun je de BB Cream virtueel aanbrengen en kijken of de kleur bij jou past.