Haarolie: 5 voordelen

Waarom heeft iedereen het over haarolie? Waar is het goed voor? Haarolie vult tekorten aan en zorgt ervoor dat je haar en hoofdhuid vocht vasthouden. Heb je bijvoorbeeld gespleten punten? Dan heeft je haar tekort aan proteïne, een goede haarolie kan dat tekort aanpakken. Door je haar regelmatig een oliekuur te geven voed je je haar. Je haar krijgt ook meer glans en wordt gladder. Ontdek de 5 voordelen van het gebruik van haarolie of haarserum en bekijk ons overzicht van onze beste haarolieën voor ieder haartype, van droog tot pluizig tot gekleurd haar.

VOORDEEL
1

Haarolie vermindert pluis en kroes

Pluizig en ontembaar haar is nooit leuk, en we zijn geneigd om te zeggen dat dat we daar nou eenmaal mee geboren zijn of dat het weer of de kou niet te verslaan is. Weet dat het gebruik van een haarolie hier een oplossing biedt. Een haarserum kan namelijk helpen om pluizig haar te voeden en te temmen. Nooit meer pluizige lokken!
VOORDEEL
2

Haarolie zorgt voor meer glans

Naast pluisbestrijding helpt haarolie ook om de glans van je haar te stimuleren. En glanzend haar is in principe het ultieme haardoel, toch? Gebruik een haarserum voordat dat je je haar gaat wassen voor intensieve voeding, voor het stylen om het super glad te maken, of gebruik het na het wassen en voor het stylen van je haar. Zo bescherm je je haar en geef je het een glanzende finishing touch voor extra glans zonder het haar te verzwaren.
VOORDEEL
3

Haarolie voedt droog haar

Droog haar kan af en toe echt onhandelbaar zijn, dat weten we. Niet alleen voelt droog haar ruw aan, maar als je haar uitgedroogd is, kan het er vaak dof en futloos uitzien. Wat te doen? Ontmoet je nieuwe beste vriend: Haarolie. Een goede haarolie kan bescherming bieden tegen vocht, zorgen voor een zijdeachtige glans en zachtheid zonder dat het haar er vettig uitziet.
VOORDEEL
4

Haarolie beschermt tegen vochtigheid

Springt jouw haar uit model zodra je op vochtige dagen naar buiten loopt? Het is een bekend probleem. Hoewel je een specifiek haartype niet kunt veranderen, kun je je haar wel een handje helpen in de manier waarop het op omgevingselementen, zoals vochtigheid of hitte, reageert. Het gebruik van de juste haarolie kan je hierbij helpen.
VOORDEEL
5

Haarolie biedt hulp bij beschadigd haar

Wanneer je haar wordt gekleurd, veel wordt gestyled met hitte, of simpelweg te veel dagelijkse slijtage doorstaat door gebrek aan het juiste verzorgingsregime, kan het beschadigd raken. Het gebruik van een haarolie is een goede manier om vocht terug te brengen in je lokken wanneer ze hun natuurlijke oliën hebben verloren.
Vrouw met droog en beschadigd haar

Voeg haarolie toe aan jouw routine, welke past bij jou?

Ons beste serum tegen pluis: verminder kroes en pluis

Het L'oreal Paris Elvive Sleek serum temt pluis en statisch haar en biedt tot 230 graden hittebescherming voor het stylen van je haar. De keratine en cacaoboter in het serum zorgen voor super glad haar. Combineer het serum met onze Dream Lenghts Shampoo en Conditioner voor glanzend lang haar.

Onze beste haarolie voor gekleurd haar: speciaal voor blond gekleurd haar of highlights

Heb je blond of grijs haar? Ook dan hebben we oplossing voor je. De Elvive Colorvive purple olie is namelijk speciaal gemaakt voor blond of grijs haar. Naast dat het je punten intens voedt, zorgt het er tegelijkertijd voor dat het oranje of gele tonen neutraliseert. Ideaal toch?

Onze beste haarolie voor intense voeding: speciaal voor droog en dof haar

Het L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil is een haarserum dat dof haar lok voor lok voedt en transformeert in zijdezachte, glanzende lokken. Combineer het met de L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Shampoo en L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Conditioner voor een volledige routine.