Elvive duurzame haarverzorging

Onze beste haarverzorging is nu nog beter. Alle Elvive formules zijn verbeterd, actieve ingrediënten zijn toegevoegd om dieper in de haarvezel door te dringen en zo het haar nog beter te verzorgen. Daarnaast zijn alle Elvive shampoos en conditioners 100% recyclebaar en gemaakt van 100% gerecycled plastic. We geven niet alleen om jou en jouw haar, maar ook om het milieu.

Jouw haar:

"Elvive kent haar, letterlijk, van van voren naar achteren. Je zou kunnen zeggen dat het een beetje een obsessie is, L'Oréal Paris heeft namelijk 2500m2 aan laboratoriumruimte om te zorgen voor ""good hairdays"" voor iedere vrouw, ongeacht het haartype. We zijn continue op zoek naar de beste ingredienten om jouw haar te verzorgen. We blijven innovereren en onszelf verbeteren op basis van nieuwe wetenschappelijke kennis. Denk aan onze gepatenteerde co-emulsie technologie die het mogelijk maakt ingrediënten om dieper in de haarvezel door te dringen voor sterker, gezonder haar. "

Jouw planeet:

"Er zijn veel manieren om duurzaamheid te stimuleren. We zien gelukkig veel mooie initiatieven en bewustwording middels onder andere shampoo bars en hervulverpakkingen. Elvive commiteert zich ook aan een duurzamere wereld. De eerste stap is gezet, alle Elvive shampoos en conditioners zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Dit is nog exclusief deksels, kleurstoffen en etiketten, maar we werken hier al hard aan! Door dit nieuwe recyclingproces besparen we 5000 ton zuiver plastic per jaar. Recycling is een cruciale factor in het verminderen van plastic afval. De basis voorwaarde voor recycling is dan weer een goede afvalscheiding. Dit betekent dat we allemaal een belangrijke rol spelen in het verder verwerken van plastic, glas en papierafval. Kijk dus altijd goed op de achterkant van de producten naar de juiste recyclinginformatie. Zo helpen we allemaal mee aan een duurzamere planeet."