Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


EERSTE GRIJZE HAREN KLEUREN

Begin je grijs haar te krijgen en wil je je haar graag weer een mooie kleur geven? Dat kan! Met de productlijnen van L'Oréal Paris zijn er verschillende mogelijkheden om je haar gemakkelijk te kleuren en een frisse look te creëren. Hieronder worden de verschillende soorten haarkleuringsproducten die geschikt zijn voor het kleuren van je eerste grijze haren toegelicht, zodat je kiest voor het product dat past bij het door jou gewenste resultaat.

ONS ADVIES

KIES EEN HAARKLEURING DIE PAST BIJ JOUW WENSEN

Wanneer je haar deels grijs is en je je eerste grijze haren graag wil verbergen zijn er verschillende haarkleuringsproducten die hierbij uitkomst bieden. Zo kun je een toon op toon kleuring of een permanente kleuring gebruiken. Maar wat is nou precies het verschil?

HET TYPE HAARKLEURING

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN TOON OP TOON HAARKLEURING EN PERMANENTE KLEURING?

Toon op toon kleuring
Een toon op toon kleuring wordt vaak gekozen wanneer je voor het eerst een haarkleuring gebruikt. De kleurmoleculen van een toon op toon kleuring zetten zich minder diep in het haar vast dan die van een permanente kleuring. Er wordt geen kunstmatig kleurpigment toegevoegd en er wordt ook geen kleurpigment uit het haar onttrokken. Een toon op toon kleuring dekt de eerste grijze haren en verrijkt je natuurlijke haarkleur. Deze kleuring is daarom ideaal wanneer je een haarkleur wenst die dicht bij je natuurlijke haarkleur ligt. L’Oréal Paris’ toon op toon haarkleuringslijn is Casting Crème Gloss.

Permanente kleuring
Permanente haarkleuring is geschikt voor het kleuren van je eerste grijze haar en kun je ook gebruiken wanneer je haar voornamelijk grijs is. Permanente kleuring kun je verdelen in 2 categorieën: kleurende en verhelderende producten. Kleurende producten kunnen natuurlijk haar maar beperkt lichter maken en voegen vooral kleur toe aan het haar. Er wordt kunstmatig pigment aan het haar toegevoegd. Wanneer je je haar meer dan twee tinten lichter wil kleuren adviseren wij een verhelderend product te gebruiken. Ontdek meer over het lichter kleuren van je haar

Excellence Crème en Préférence zijn de permanente haarkleuringslijnen van L’Oréal Paris. Het verschil tussen de verschillende lijnen leggen we je hieronder uit.

HET TYPE HAARKLEURING

KIES DE PRODUCTLIJN DIE BIJ JOU PAST

L’ORÉAL PARIS’ PRODUCTLIJNEN VOOR HET KLEUREN VAN JE EERSTE GRIJZE HAREN

Casting Crème Gloss
De productlijn die toon op toon kleuringen omvat is Casting Crème Gloss. Casting Crème Gloss is een haarkleuring zonder ammoniak. Dit is een verzorgende haarkleuring die je haar extra glans geeft. Casting Crème Gloss is ideaal indien je een haarkleur wenst die dicht bij je natuurlijke haarkleur ligt. Casting Crème Gloss is speciaal geschikt voor middellang tot lang haar en behoudt het kleurresultaat gemiddeld 28 wasbeurten. Er zijn tal van kleuren en kleurnuances beschikbaar. Ontdek ze nu.

Excellence Crème
Excellence Crème is een permanente haarkleuring die voor 100% grijsdekking zorgt. Excellence Crème richt zich tijdens het kleuringsproces zowel op grijs haar als op de haren die nog de oorspronkelijke haarkleur hebben. Doordat alle haren worden gekleurd biedt Excellence een egaal kleurresultaat.

Préférence
Préférence is de productlijn van L'Oréal Paris die trendy permanente haarkleuringen biedt. Waar Excellence zich tijdens het kleuringsproces richt op alle haren richt Préférence zich alleen op de grijze haren. Dit zorgt voor een natuurlijk ogend kleurresultaat.

KIES DE PRODUCTLIJN DIE BIJ JOU PAST

Bestsellers Casting Crème Gloss

Bestsellers Excellence Crème

Bestsellers Préférence

#message

Meer informatie