Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


TRENDY HAARKLEUREN

Je haar een trendy kleur geven? Dat kan! Met de productlijnen van L'Oréal Paris kun je je haar gemakkelijk een mooie kleur geven! Wat de verschillen zijn tussen de soorten haarkleuringen wordt hieronder uitgelegd, zodat je gemakkelijk de juiste keuze maakt voor het door jou gewenste eindresultaat.

ONS ADVIES

NATUURLIJKE EN OPVALLENDE KLEURINGEN

Wanneer je op zoek bent naar een trendy haarkleur, kun je kiezen uit natuurlijke kleuren en de nuances die daarbij horen. Denk bijvoorbeeld aan koperbruin of goudblond. Naast natuurlijke kleuren biedt L'Oréal Paris ook opvallende haarkleuren, zoals roze of burgundy rood.

NATUURLIJKE KLEUREN

HET VERSCHIL TUSSEN TOON OP TOON HAARKLEURING EN PERMANENTE HAARKLEURING

Binnen natuurlijke trendy kleuren kun je onderscheid maken tussen permanente kleuringen en toon op toon kleuringen. Deze haarkleuringsproducten werken allebei op een andere manier. Kies daarom bewust voor een van de twee.

Toon op toon kleuring
De kleurmoleculen van een toon op toon kleuring zetten zich tijdens het kleuringsproces minder diep in het haar vast dan die van een permanente kleuring. Een toon op toon kleuring onttrekt geen kleurpigment en voegt ook geen kunstmatig kleurpigment toe. Deze kleuring is ideaal wanneer je een haarkleur wenst die dicht bij je natuurlijke haarkleur ligt. De kleuring vervaagt naarmate je je haar vaker wast. De toon op toon haarkleuringslijn van L’Oréal Paris is Casting Crème Gloss. Deze haarkleuringen houden hun kleurresultaat gemiddeld 28 wasbeurten en zijn beschikbaar in een scala aan trendy kleuren en kleurnuances.

Permanente kleuring
De kleurmoleculen van permanente haarkleuring zetten zich tijdens het kleuringsproces dieper vast in het haar dan die van een toon op toon kleuring en behoudt zijn kleurresultaat langer. Permanente haarkleuring wordt verdeeld in twee categorieën: kleurende producten en verhelderende producten. Kleurende producten voegen voornamelijk kleur toe aan het haar en kunnen je haar slechts een paar tinten lichter kleuren. Deze kleuring is dan ook ideaal wanneer je een haarkleur wenst die dicht bij je natuurlijke haarkleur ligt. Wanneer je een haarkleur wenst die meer dan twee tinten lichter is dan je natuurlijke haarkleur kun je het beste een verhelderingsproduct gebruiken. Een verhelderende kleuring is speciaal ontwikkeld om je haar lichter te kleuren dan je natuurlijke haarkleur. De afbeelding laat duidelijk het verschil tussen een kleurende en een verhelderende kleuring.

Wil je je haar graag lichter kleuren? We geven je hier advies.

Préférence is de productlijn van L’Oréal Paris die trendy permanente haarkleuringen omvat en is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en kleurnuances.

NATUURLIJKE KLEUREN

OPVALLENDE KLEUREN

CREËER JOUW UNIEKE LOOK MET TRENDY OPVALLENDE KLEUREN IN JE HAAR

Opvallende kleuren zijn super trendy. Roze, turquoise of aquablauw? Het mag allemaal! L’Oréal Paris biedt uitkomst met Colorista. Er zijn zowel uitwasbare als permanente kleuringen beschikbaar. Of je nu slechts voor één dag een opvallende kleur in je haar wil of er langere tijd van wil genieten, je kunt alle kanten op. Je doet het op jouw manier met Colorista!

OPVALLENDE KLEUREN

DE PRODUCTLIJNEN MET TRENDY HAARKLEUREN

KIES DE KLEURING DIE BIJ JOU PAST

Casting Crème Gloss
Casting Crème Gloss is de productlijn van L'Oréal Paris die toon op toon kleuringen aanbiedt. De verzorgende kleuring van Casting Crème Gloss bevat geen ammoniak en is ideaal wanneer je je haar wenst te kleuren in een kleur die dicht bij je natuurlijke haarkleur ligt. De kleuring is daarbij speciaal geschikt voor middellang tot lang haar en behoudt het kleurresultaat tot 28 wasbeurten. Er is een scala aan natuurlijke kleuren en kleurnuances beschikbaar. Ontdek ze nu!

Préférence
Préférence is de permanente haarkleuringslijn van L'Oréal Paris met diverse trendy, natuurlijke kleuren. Dankzij de variëteit aan kleurnuances zit er voor iedereen een mooie kleuring bij. Préférence biedt naast de kleuringen en verhelderingsproducten ook kleuringen aan waarmee je zelf gemakkelijk highlights kunt creëren.

Colorista
Liever een opvallende kleur in je haar? Met Colorista kun je nu gemakkelijk je eigen creaties maken. Van roze tot blauw of grijs, alles is mogelijk! Met de sprays creëer je een look voor één dag en met de washouts behoudt het resultaat 10 tot 15 wasbeurten. Liever een langer houdende look? Met de paints van Colorista geef je je haar gemakkelijk een permanente kleur. Je kunt de producten ook met elkaar combineren om zo je eigen originele look te creëren.

DE PRODUCTLIJNEN MET TRENDY HAARKLEUREN

Bestsellers Casting Crème Gloss

Bestsellers Préférence

Bestsellers Colorista

#message

Meer informatie