Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


TRENDY HAARKLEUREN

Wil je je grijze haar weer een mooie trendy kleur geven? Dat kan! L'Oréal Paris biedt verschillende uitkomsten. We adviseren je graag, zodat je gemakkelijk een juiste productkeuze kunt maken en het resultaat bereikt dat jij voor ogen hebt!

ONS ADVIES

KIES EEN HAARKLEURING GESCHIKT VOOR HET KLEUREN VAN GRIJS HAAR

Wanneer je steeds meer grijs haar krijgt en graag weer een trendy haarkleur wil, bevelen wij permanente haarkleuringen aan in plaats van uitwasbare kleuringen. Dit zal het mooiste resultaat opleveren. Permanente haarkleuringen kunnen worden verdeeld in twee categorieën: kleurende producten en verhelderende producten. Wat is het verschil?

VERSCHILLENDE SOORTEN PERMANENTE HAARKLEURING

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN KLEURING EN EEN VERHELDERING?

Voor kleurende haarkleuringsproducten geldt dat deze het haar maar een paar tinten lichter kunnen kleuren en vooral kleur toevoegen aan het haar. Kleurende producten zijn ideaal wanneer je je haar wil kleuren in een kleur die dicht bij je natuurlijke haarkleur ligt. Op het moment dat je je haar meer dan twee tinten lichter wil kleuren kun je het beste een verhelderingsproduct gebruiken. Verhelderingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om het haar meer dan twee tinten lichter te kleuren dan de natuurlijke haarkleur.

Wil je je haar meer dan twee tinten lichter kleuren? We leggen hier uit hoe je dit kunt doen.

Excellence en Préférence zijn de productlijnen van L’Oréal Paris die 100% grijsdekking bieden en zowel kleurende als verhelderende haarkleuringen aanbieden.

VERSCHILLENDE SOORTEN PERMANENTE HAARKLEURING

TRENDY HAARKLEURINGEN VOOR GRIJS HAAR

L’ORÉAL PARIS’ PRODUCTLIJNEN MET TRENDY KLEUREN GESCHIKT VOOR HET KLEUREN VAN GRIJS HAAR

Préférence en Excellence zijn beiden productlijnen die 100% grijsdekking bieden. We zetten de verschillen tussen de lijnen op een rijtje.

Préférence
Préférence is een haarkleuringslijn die een variëteit aan kleurnuances biedt en die een scala aan modieuze kleuren omvat. Het is dé productlijn die trendy kleuren bevat. Préférence richt zich tijdens het kleuringsproces met name op de grijze haren. Dit zorgt voor een levendig en natuurlijk ogend kleurresultaat.

Excellence Crème
Excellence Crème richt zich tijdens het kleuringsproces op zowel de grijze haren als op de haren die nog hun oorspronkelijke kleur hebben. Dit leidt tot een egaal kleurresultaat.

Ontdek hieronder de bestsellers.

TRENDY HAARKLEURINGEN VOOR GRIJS HAAR

Bestsellers Préférence

Bestsellers Excellence Crème

#message

Meer informatie