Klei als actief ingrediënt in je haarverzorging

Waarom voelt het soms alsof je haar, wat je ook doet, aan het eind van de dag super vettig aanvoelt? Het is super vervelend als je 's morgens je haar wast, maar dan wel weer met vet haar zit tegen de tijd dat je gaat slapen. Hier kan klei als ingrediënt in je haarverzorgingsroutine verandering in brengen. Klei is al een populair ingrediënt op het gebied van huidverzorging, maar klei kom je tegenwoordig ook tegen in haarverzorgingsproducten, zoals shampoo en conditioner. Nieuwsgierig? Lees verder om erachter te komen hoe klei werkt, en ontvang de juiste tips om je haar vetvrij te houden. Haar dat er vettig uitziet en aanvoelt wordt als volgt veroorzaakt: olie afkomstig van je hoofdhuid kan zich ophopen - net zoals olie van je huid zich kan ophopen in je poriën - waardoor de wortels er vettig uitzien en je haar zelfs zwaarder wordt. Daarnaast, als je je haar blijft wassen om dit tegen te gaan, kun je misschien zelfs voor zorgen dat je haar te weinig vocht krijgt, waardoor het nog meer olie en vet gaat produceren om dit tegen te gaan. Het is een vicieuze cirkel. Gelukkig kan klei die vicieuze cirkel doorbreken!

Voeg klei toe aan je haarverzorgingsroutine

Wil je klei proberen in je haarverzorgingsroutine? Dat kan nu! We introduceren een aantal effectieve haarverzorgingsproducten met klei. Wanneer je deze producten in combinatie met elkaar gebruikt, kunnen ze helpen om vette wortels te zuiveren en droge lengtes te hydrateren zonder het haar te verzwaren, voor prachtig fris, vloeiend haar van de wortel tot aan de punt. Onze klei haarverzorgingscollectie is geformuleerd met drie geraffineerde soorten klei en absorbeert de olie diep bij de wortel terwijl het droge lengtes opnieuw hydrateert.

Onze beste klei shampoo

Als je last hebt van vet haar, probeer dan de L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo. Masseer het in nat haar, laat het schuimen en spoel het vervolgens uit.

Onze beste klei conditioner

Spring niet uit de douche zonder conditioner te gebruiken. Onze beste klei-conditioner is de L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Conditioner. Zelfs als je vette wortels hebt, is het belangrijk om de conditioner te gebruiken om je uiteinden te hydrateren - focus de conditioner gewoon van de middelste lengte naar de uiteinden en laat hem 1-3 minuten intrekken voordat je hem uitspoelt.