Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


BOTANICALS
GERANIUM

De Geranium lijn van Botanicals is speciaal ontwikkeld voor dof en gekleurd haar. De unieke formule laat het haar weer glanzen. De formules zijn vrij van siliconen, kleurstoffen en parabenen. Ontdek het verhaal achter de Geranium en leer onze producten kennen.

Geranium
Essentiële Olie

Geranium staat bekend om zijn mooie, levendige kleuren. Prachtig om te zien. Zijn geur daarentegen is minder aangenaam. De plant is dan ook een effectief ingrediënt in anti-muggenmiddel. Wij zijn ervan overtuigd dat de plant meer eerbied verdient. Geraniumplanten produceren heerlijke essentiële oliën die goed zijn voor het haar. De olie bezit enorm krachtige antioxidanten en heeft rustgevende eigenschappen.

We hebben deze bijzondere Geraniumolie gemengd met soja- en kokosolie en verwerkt in onze Botanicals Geranium haarverzorgingslijn. De producten met romige, parelwitte structuur, hydrateren gekleurd of dof haar en laten het weer stralen. De producten hebben een heerlijke bloemige geur.

Ontdek hier alle Botanicals lijnen.

Geranium
Essentiële Olie

DE BOTANICALS GERANIUM
ROUTINE

Laat dof of gekleurd haar weer glanzen met het Botanicals Geranium haarverzorgingsritueel.

De Routine:
1: Was je haar met de Botanicals Geranium Shampoo. De zachte structuur hydrateert, verfrist en geeft glans.

2: De Botanicals Geranium Conditioning Balm voedt het haar, helpt ontwarren en geeft extra glans.

3: Gebruik het Botanicals Geranium Radiance Remedy Haarmasker om de lengtes van je haar tot in de kern te hydrateren. Het haar is gevoed en glanst.

4: Gebruik de Botanicals Geranium Radiance Remedy Shine Vinegar Leave-in spray op nat of droog haar en laat het haar direct glanzen. Ideaal voor onderweg of wanneer je weinig tijd hebt.

DE BOTANICALS GERANIUM
 ROUTINE

#message

Meer informatie