Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


BOTANICALS
SAFFLOER

De Botanicals Saffloer lijn is speciaal ontwikkeld voor droog haar. De formules zijn vrij van siliconen, kleurstoffen en parabenen. Ontdek het verhaal achter dit bijzondere ingrediënt en leer onze producten kennen.

SAFFLOER
OLIE

Saffloer is een zoete oranje bloem waarvan de olie bijzonder rijk is aan lipiden. De oude Egyptenaren gebruikten saffloerolie als een voedende zalf. Saffloer is rijk aan gezonde vezels en onze chemici hebben ontdekt dat de olie uit saffloer opvallend rijk is aan vitamine E en omega-6 en 9.

Onze Botanicals Saffloerolie producten bevatten een mengsel van saffloerolie, sojaolie en kokosolie. De romige texturen van de Botanicals Saffloer haarverzorgingslijn voedt droog haar tot in de puntjes, maakt het haar gladder en voorkomt gespleten haarpunten. De producten hebben een subtiele geur met oriëntaalse accenten als amber, vanille en kasjmierhout.

Ontdek hier alle Botanicals lijnen.

SAFFLOER
OLIE

DE BOTANICALS SAFFLOER
ROUTINE

Bied je droge haar de voeding die het nodig heeft met het Botanicals Saffloer haarverzorgingsritueel.

De Routine:
1: Was je haar met de Botanicals Saffloer Shampoo. De shampoo voedt en hydrateert het haar en maakt het makkelijker kambaar.

2: De Botanicals Saffloer Conditioning Balm biedt het haar extra voeding zonder een vet gevoel achter te laten.

3: Gebruik het Botanicals Saffloer Haarmasker om de lengtes van je haar intens te voeden. Het haar voelt weer zacht aan.

4: Gebruik de Botanicals Saffloer Softness Salve Leave-in crème op de lengtes en punten van vochtig of droog haar. De crème voedt en verzacht vochtig haar en brengt droog haar onder controle zonder te verzwaren. Ideaal voor elk moment van de dag.

DE BOTANICALS SAFFLOER
ROUTINE

#message

Meer informatie