Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


BOTANICALS
KORIANDER

De Botanicals Koriander lijn helpt kwetsbaar haar versterken. De formules zijn vrij van siliconen, kleurstoffen en parabenen. Ontdek het verhaal achter dit krachtige ingrediënt en leer onze producten kennen.

KORIANDERZAAD
OLIE

Koriander is één van de krachtigste botanische ingrediënten ter wereld. Het is 100% afbreekbaar, hernieuwbaar en rijk aan omega-6. Zijn revitaliserende kracht wordt al eeuwenlang gebruikt in traditionele kruidengeneesmiddelen.

Uit korianderzaad onttrekken wij de krachtige korianderzaadolie en voegen dit samen met soja- en kokosolie toe aan onze Botanicals Koriander haarverzorgingslijn. Speciaal voor beschadigd haar hebben wij een vederlichte formule ontwikkeld. De Botanicals Koriander lijn versterkt het haar vanaf de haaraanzet tot aan de punten en vermindert gespleten haarpunten en haarbreuk. De lichte texturen hebben een frisse geur van koriander, noten, peper en eucalyptus.

Ontdek hier alle Botanicals lijnen.

KORIANDERZAAD
 OLIE

DE BOTANICALS KORIANDER
ROUTINE

Versterk beschadigd haar, verminder gespleten haarpunten en verminder haarbreuk met het Botanicals Koriander haarverzorgingsritueel.

De Routine:
1: Was je haar met de Botanicals Koriander Shampoo. De lichte, transparante geltextuur is zacht voor kwetsbaar haar en voedt, versterkt en revitaliseert het haar.

2: De Botanicals Koriander Conditioning Balm voedt het haar en helpt het ontwarren.

3: Gebruik het Botanicals Koriander Haarmasker om je haar te voeden, te versterken en te revitaliseren.

4: Breng een paar druppels van de Botanicals Koriander Strength Potion leave-in aan op de lengtes en punten van nat of droog haar om deze te versterken en te beschermen tegen dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf. Ideaal voor elk moment van de dag.

DE BOTANICALS KORIANDER
ROUTINE

#message

Meer informatie