Collageen ExpertDe huidverzorging van Age Perfect Collageen Expert heeft een verstevigende werking op de verouderde huid en is effectief tegen het verminderen van pigmentvlekken.

Ontdek meer

Golden Age

Ontdek de verstevigende werking van onze unieke zachtroze verzorging voor de rijpe huid vanaf 60 jaar. De Golden Age crèmes bevatten pioenroosextract, dat zorgt voor een heerlijke geur en de revitalisatie van de natuurlijke huidskleur.

Ontdek meer

Intensief Voedend

Naarmate we ouder worden heeft de huid moeite om vocht vast te houden, hierdoor raakt de huid sneller uitgedroogd en verliest de huid haar stevigheid. Age Perfect Intensief Voedend voedt de huid intensief en ondersteunt de ouder wordende huid. Voor een stralende huid, dag na dag.

Ontdek meer

Cell Renaissance

Ontdek de vitaliserende werking van zwarte truffel gecombineerd met de herstellende werking van gefermenteerde zwarte thee in de Age Perfect Cell Renaissance producten. De formule ondersteunt de celvernieuwing, voor een stralende huid. Dag na dag.

Ontdek meer

Hoe ontstaan pigmentvlekken en wat kun je ertegen doen?Pigmentvlekken, ook wel ouderdomsvlekken genoemd, komen regelmatig voor en zijn kenmerkend voor een ouder wordende huid. Pigmentvlekken kunnen ontstaan wanneer de huid te veel directe blootstelling aan de zon heeft gehad.

Pigmentvlekken zijn te voorkomen door de huid te beschermen met een zonnebrand voor het gezicht of een dagcrème met SPF. De Age Perfect Cell Renaissance dagcrème bevat een SPF 15 en beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling. Daarnaast heeft deze dagcrème met SPF ook een verstevigende werking en stimuleert het de natuurlijke celvernieuwing. Zo ziet je huid er meteen fris en stralend uit.

Mocht je al last hebben van pigmentvlekjes, dan kun je er ook iets aan doen om deze te verminderen. De Age Perfect Classic huidverzorgingsproducten gaan pigmentvlekken tegen, verstevigen de huid en bieden de huid de hydratatie die zij nodig heeft.

Ontdek meer