Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


AGE PERFECT
GOLDEN AGE

Ontdek de verstevigende werking van onze unieke zachtroze verzorging voor de rijpe huid vanaf 50 jaar. De Golden Age crèmes bevatten pioenroosextract, dat zorgt voor een heerlijke geur en de revitalisatie van de natuurlijke huidskleur.

Ontdek nu ook de nieuwe Age Perfect Golden Age nachtcrème. Deze nachtcrème met verkoelend effect is verrijkt met pioenroosextract om de huid te helpen versterken in de nacht en de natuurlijke rozige gloed te herstellen.

WAAROM GOLDEN AGE?

Naarmate we ouder worden, wordt de huid steeds fragieler en dunner: fijne lijntjes en kleine bloedvaatjes worden zichtbaarder. Vanaf het 50e levensjaar verliest de huid daardoor haar natuurlijke, levendige kleur. De huid wordt bleker en grauwer.

Om dit effect tegen te gaan ontwikkelde L'Oréal Paris Golden Age, speciaal voor de rijpere huid. Deze gezichtsverzorging heeft een anti-verslappende en verstevigende werking. Je huid komt weer tot leven en hervindt haar natuurlijke huidskleur.

WAAROM GOLDEN AGE?

ANTI-VEROUDERING

GEZICHTSVERZORGING VOOR EEN JEUGDIGE UITSTRALING

De complete Golden Age lijn bestaat uit een Dagcrème, Nachtcrème, Oogcrème en Masker. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid, om een doffe huidskleur van het gezicht tegen te gaan.

De dagcrème geeft de huid overdag een gezonde tint. Dankzij het pioenroosextract krijgt je gezicht haar zachtroze kleur terug, dit zorgt voor een jeugdige en gezonde uitstraling. Ontdek ook de Age Perfect Golden Age dagcrème met SPF 20.

Herstel je huid gedurende de nacht met de Golden Age nachtcrème. Deze nachtcrème met verkoelend effect zorgt voor een natuurlijke rozige gloed en heeft een verfrissend effect op de huid. Bij het wakker worden ziet de huid er weer uitgerust en stralend uit!

De roze revitaliserende Golden Age oogcrème heeft een anti-verslappende werking en verheldert donkere kringen onder de ogen.

ANTI-VEROUDERING

AGE PERFECT GOLDEN AGE
ROUTINE

GOLDEN AGE
DAGCRÈME
Ochtend

GEBRUIK

Breng elke ochtend aan op een gereinigd gezicht en hals, in opwaartse bewegingen van beneden naar boven. Ontdek ook Age Perfect Golden Age met SPF 20.

EFFECT

✓ Optimale hydratatie van de huid
✓ Laat de huid comfortabel aanvoelen
✓ Geeft de huid een frisse uitstraling

GOLDEN AGE
NACHTCRÈME
Avond

GEBRUIK

Breng elke avond aan op een gereingd gezicht en hals in opwaartse beweging van beneden naar boven.

EFFECT

✓ Verkoelend effect op de huid
✓ Reactiveert de natuurlijk rozige gloed
✓ Versterkt de huid en vermindert verslapping

GOLDEN AGE
OOGCRÈME
Ochtend en Avond

GEBRUIK

Breng zowel ‘s ochtends als ‘s avonds een dunne laag aan op je oogcontouren en masseer deze zachtjes in.

EFFECT

✓ Optimale hydratatie van de huid
✓ Donkere kringen worden verminderd
✓ Oogcontouren voelen verstevigd

KRACHTIGE ANTI-AGING INGREDIENTEN

De verzorging van Age Perfect Golden Age is verrijkt met verschillende anti-verouderings ingrediënten.

Neo-Calcium bevat versterkende bestanddelen om de huid te verstevigen. Dit helpt de huid haar kracht te hervinden en in vorm te blijven.

Daarnaast bevat de formule van Golden Age pioenroosextract gecombineerd met iris bloem. Deze extracten zorgen ervoor dat de huid haar natuurlijke kleur terugkrijgt en de glans en teint revitaliseren.

KRACHTIGE ANTI-AGING INGREDIENTEN

#message

Meer informatie