Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


AGE PERFECT
INTENSIEF VOEDEND

Naarmate we ouder worden kan onze huid droog tot zeer droog aanvoelen. De huidexperts en wetenschappers van L’Oréal Paris zetten dit huidtype centraal en ontwikkelden de vernieuwde gezichtsverzorging van Age Perfect Intensief Voedend. De formule voedt de huid intensief en ondersteunt de ouder wordende huid. Voor een stralende huid, dag na dag.

✓ Vermindert rimpels
✓ Verstevigt de huid
✓ Voedt de huid intensief

Ontdek hieronder de hele Age Perfect Intensief Voedend range ⇩

Waarom kiezen voor een intensief voedende huidverzorging?

Naarmate we ouder worden heeft de huid moeite om vocht vast te houden, hierdoor raakt de huid sneller uitgedroogd en verliest de huid haar stevigheid. Om dit effect tegen te gaan ontwikkelde L'Oréal Paris de intensief voedende dagcrème, nachtcrème, een serum en balsem, speciaal voor de droge tot zeer droge huid. Deze gezichtsverzorging heeft een intensief voedende en een verstevigende werking.

Deze intens hydraterende crèmes zijn rijk aan luxe ingrediënten. Rimpels en lijntjes vervagen, het kreukherstellend vermogen van de huid herstelt zich en de huid voelt soepel en comfortabel aan vanaf het eerste gebruik. De geconcentreerde formule helpt de huid om haar consistentie en stevigheid te hervinden.

HET RESULTAAT

DIRECT
De huid is intensief gevoed en voelt comfortabel aan.

DAG NA DAG
De huidbarrièrefunctie wordt hersteld, de huid hervindt haar consistentie.

NA 4 WEKEN
Rimpels zijn verminderd en de huid is verstevigd.

Waarom kiezen voor een intensief voedende huidverzorging?

INTENSIEF VOEDEND MIRACLE BALM

De Intensief Voedend Manuka Honey Miracle Balm is speciaal ontwikkeld voor de meest droge plekjes op je gezicht en lichaam, zoals je ellebogen, handen en decolleté. De rijke, herstellende Miracle Balm zorgt ervoor dat de huid intensief wordt gevoed. Ook herstelt de formule de huidbarrière. De huidbarrière wordt gevormd door de bovenste lagen van je huid. Wanner de huidbarrière beschadigd is, is het moeilijk om een droge, gevoelige huid, een huid met rimpels of onzuiverheden te behandelen. Dankzij het gebruik van de balm ziet de huid er direct zichtbaar mooier uit.

Direct: De huid is intensief gevoed en voelt comfortabel aan.

Dag na dag: Droge huidzones worden hersteld en gevoed en zien er zichtbaar mooier uit.

Na 4 weken: De rimpels zijn verminderd en de huid is verstevigd.

 

CONSUMENTENONDERZOEK
Een onafhankelijk testpanel bevestigt de bewezen voordelen van de Intensief Voedend Miracle Balm. De Kruidvat-consument is enthousiast:
✓ Gemiddeld geven zij deze verzorgende balm een 8.4*!
✓ 94%* van de vrouwen voelt dat haar huid direct soepeler is.
✓ 86%* van de vrouwen ervaart dat haar huid direct is gehydrateerd.

 

Probeer het product nu zelf

*Test&Tell Kruidvat, 36 vrouwen tussen de 35-70.

INTENSIEF VOEDEND MIRACLE BALM

AGE PERFECT
INTENSIEF VOEDEND
ROUTINE

INTENSIEF VOEDEND
SERUM
Stap 1

GEBRUIK

Breng zo wel 's ochtends als 's avonds met roterende bewegingen twee tot drie druppels van het serum aan op een gereinigde huid, onder de dag- of nachtcrème.

EFFECT

✓ Voedt en herstelt de droge tot zeer droge huid
✓ Egaliseert en verstevigt de huid
✓ Zorgt ervoor dat de dag- en nachtcrème nog beter hun werk doen

INTENSIEF VOEDEND
DAGCRÈME
Stap 2

GEBRUIK

Breng elke ochtend met roterende bewegingen aan, na het gebruik van het serum.

EFFECT

✓ Voedt en herstelt de droge tot zeer droge huid
✓ Egaliseert en verstevigt de huid
✓ Laat de huid soepel en comfortabel aanvoelen

INTENSIEF VOEDEND
NACHTCRÈME
Stap 3

GEBRUIK

Breng elke avond met roterende bewegingen aan na het gebruik van het serum.

EFFECT

✓ Met extra voedende bestanddelen die de droge huid voeden en herstellen gedurende de nacht
✓ Egaliseert en verstevigt de huid
✓ Laat de huid soepel en comfortabel aanvoelen

INTENSIEF VOEDEND
MIRACLE BALM
Stap 4

GEBRUIK

De Manuka Honey Miracle Balm kan gedurende de hele dag gebruikt worden voor droge plekjes. Niet alleen op het gezicht, maar ook op bijvoorbeeld ellebogen, nagelriemen of de hals.

EFFECT

✓ Voedt en herstelt de droge tot zeer droge plekjes op het lichaam
✓ Hydrateert de huid intensief
✓ Laat de huid soepel en comfortabel aanvoelen

INTENSIEF VOEDENDE GEZICHTSVERZORGING VOOR DE RIJPERE HUID

MANUKA HONING

De gezichtsverzorging van Age Perfect Intensief Voedend is verrijkt met het bijzondere ingrediënt Manuka honing. De honing heeft een heilzame werking.

Ontdek hier meer over de eigenschappen en de werking van Manuka honing >

EEN COMPLETE GEZICHTSVERZORGING VOOR DE DROGE EN RIJPERE HUID

De complete verzorging van Age Perfect Intensief Voedend bestaat uit een serum, een dag- en nachtcrème en een balsem voor de droge tot zeer droge huid.

Verlang je naar een zijdezachte, stralende huid? De anti-rimpel dagcrème van Intensief Voedend helpt bij het natuurlijk herstel van de huidbarrière functie en voedt de huid intensief. Zoek je een dagcrème die helpt bij het vervagen van rimpels en fijne lijnen? Dan is L'Oréal Paris Age Perfect Intensief Voedend Dagcrème een perfecte match voor jou. Het calcium B5 complex zorgt voor een stevigere huid en stimuleert het kreukherstellend vermogen. Door het gebruik van een dagcrème bescherm je de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Het Intensief Voedende balsem is speciaal bedoeld voor de extra droge plekjes op je gezicht en lichaam, zoals je ellebogen, handen en decolleté. De rijke, herstellende Miracle balm zorgt ervoor dat de huid waar nodig intensief wordt gevoed. Ook herstelt het de huidbarrière functie. Dankzij het gebruik van de balm ziet de huid er direct zichtbaar mooier uit.

Een serum is een waardevolle aanvulling op het dagelijkse huidverzorgingsritueel. De formule van het bijbehorende vochtinbrengend serum is verrijkt met een extra hoge concentratie actieve ingrediënten die ervoor zorgt dat de huid een extra oppepper krijgt. Het serum heeft anti-verouderings eigenschappen, maakt de huid steviger en verdoezelt rimpels en lijntjes. Ook bereidt het serum je huid voor op de dag- of nachtcrème die je erná opbrengt, waardoor de actieve stoffen nog beter hun werk kunnen doen. Je merkt het meteen vanaf de eerste druppels: je huid straalt en voelt zachter dan ooit.

Een crème die actief werkt, terwijl je slaapt. Dat willen we toch allemaal? Deze nachtcrème voedt de huid, verstevigt en egaliseert. Gebruik L'Oréal Paris Age Perfect Intensief Voedend Nachtcrème als nachtelijke anti-rimpel gezichtsverzorging en laat de huid stralen.

INTENSIEF VOEDENDE GEZICHTSVERZORGING VOOR DE RIJPERE HUID

#message

Meer informatie