Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


DAGCRÈME MET SPF

BESCHERM JE HUID TEGEN UV-STRALING

Wist je dat de ultraviolette straling van de zon de belangrijkste factor is in het veroorzaken van huidveroudering? Rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit worden versneld door overmatige blootstelling aan de zon.

Dagelijks worden wij blootgesteld aan de zon. Vaak denken we er niet aan om ons in te smeren met zonnebescherming. Een makkelijke oplossing: gebruik een dagcrème met een SPF!

Ontdek hieronder welke dagcrème met SPF van L’Oréal Paris het best bij jou past.


SPF 30

✓ Dagcrème met SPF 30 tegen de zon
✓ Vermindert
pigmentvlekken
✓ Vermindert rimpels

Ontdek dit product


SPF 20

✓ Dagcrème met SPF 20 tegen de zon
✓ Maakt de huid voller en vermindert rimpels
✓ Egaliseert de huidskleur

Ontdek dit product


SPF 15

✓ Dagcrème met SPF 15 tegen de zon
✓ Verbetert de natuurlijke celvernieuwing
✓ Verbetert de vitaliteit van de huid

Ontdek dit product

DE GEVOLGEN VAN ZONNESCHADE

BESCHERM JE HUID MET EEN SPF ZODAT JE NIET VERBRANDT DOOR DE ZON

De straling van de zon bestaat uit UVA en UVB-stralen. De UVB-straling zorgt voor het verbranden van het oppervlak van de huid. UVA-straling heeft het vermogen dieper in je huid door te dringen en kan hierdoor je DNA beschadigen. Straling van de zon kan zowel korte-termijn als lange-termijn schade aan de huid aanrichten. Bescherm je huid daarom met zonnebrand voor het gezicht of een dagcrème met SPF en voorkom deze gevaarlijke schade.

KORTE-TERMIJN SCHADE DOOR DE ZON
Een teken van zonneschade dat direct zichtbaar is, is verbranding. Een verbrande huid kan rood worden of er kunnen blaasjes of blaren op de huid ontstaan. Een andere teken dat snel zichtbaar kan worden is een uitgedroogde huid veroorzaakt door de warmte van de zon.

LANGE-TERMIJN SCHADE DOOR DE ZON
Op lange termijn kan de zon het collageen van je huid aantasten. Collageen is een eiwit dat ervoor zorgt dat je huid haar stevigheid behoudt. De afbraak van collageen in de diepere huidlagen kan resulteren in vroegtijdige tekenen van huidveroudering, zoals rimpels en verslapping van de huid. Daarnaast kunnen er door deze straling pigmentvlekken, ook wel ouderdomsvlekken genoemd, ontstaan. Heb je al last van pigmentvlekken en wil je deze tegengaan? Gebruik dan Age Perfect dagcrème, met mélanine-block om verkleurde huid te verminderen en te voorkomen.

Naast de zichtbare effecten van overmatige blootstelling aan de zon, wordt ook de kans op diverse vormen van huidkanker groter. Ook voor je gezondheid is het dus belangrijk om je huid goed te beschermen. Het voordeel van een dagcrème met SPF ten opzichte van een zonnebrand voor het gezicht is dat een dagcrème niet vet aanvoelt en de huid direct verzorgt. L’Oréal Paris biedt een dagcrème met SPF 30, SPF 20 en SPF 15.

DE GEVOLGEN VAN ZONNESCHADE

#message

Meer informatie