Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


Reinigings-
lotion

Ben je op zoek naar een reinigingslotion die zelfs de meest hardnekkige oogmake-up kan verwijderen zonder dat het de huid beschadigt?

Dan zijn onze Express Oog- en Lip make-up remover en zachte remover wat voor jou. De reinigingslotion van L'Oréal Paris verwijdert zacht en doeltreffend make-up, zonder een vet laagje achter te laten. De frisse en verzachtende formule is geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

De zachte remover verwijdert je make-up en is extra mild. De Express variant is speciaal geschikt voor waterproof en langhoudende make-up.

REINIGINGS
LOTION

EXPRESS OOG- EN LIP
MAKE-UP REMOVER

GEBRUIK

Voor het gebruik even schudden. De remover bestaat uit een blauwe en transparante vloeistof. Die blauwe vloeistof is extra krachtig om zelfs de hardnekkigste make-up weg te krijgen.
Breng de remover met behulp van een watje aan op de ogen of lippen en wrijf voorzichtig tot de make-up verwijderd is.

EFFECT

✓ Verwijdert waterproof make-up
✓ Laat geen vet laagje achter
✓ Geschikt voor de gevoelige huid

ZACHTE OOG- EN LIP
MAKE-UP REMOVER

GEBRUIK

De zachte oog- en lip make-up remover is een milde lotion. De reinigingslotion verwijdert zacht en doeltreffend make-up, zonder een vet laagje achter te laten.
Breng de remover met behulp van een watje aan op de ogen of lippen en wrijf voorzichtig tot de make-up verwijderd is.

EFFECT

✓ Verwijdert make-up
✓ Extra zachte formule
✓ Geschikt voor de gevoelige huid

Verwijder altijd je make-up voordat je gaat slapen

Na een lange dag heb je soms echt geen puf meer om je make-up eraf te halen. Toch is het verstandig om hier wel even tijd voor te maken.

Gaan slapen met mascara kan ervoor zorgen dat je wimperhaartjes makkelijker afbreken en dat is natuurlijk zonde. Daarnaast kunnen die afgebroken haartjes en mascaradeeltjes je ogen flink gaan irriteren als je het te lang laat zitten.

Verwijder naast je oogmake-up ook eventuele lipstick of lipgloss van je lippen. Hoewel L'Oréal Paris lippen make-up je lippen in principe niet uitdroogt, is het slim om met een wattenschijfje over je mond heen te gaan voordat je in bed stapt. Zo weet je zeker dat je lippen gedurende de nacht niet uitdrogen en stap je de volgende morgen weer helemaal fris uit bed. Onze L'Oréal Paris Oog- en Lip Reinigingslotion is een zachte reiniging waarmee je in een mum van tijd zelfs de meest hardnekkige oog- en lipmake-up weghaalt.

Verwijder altijd je make-up voordat je gaat slapen

#message

Meer informatie