Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


OMDAT JE HET WAARD BENT

L'ORÉAL PARIS' TOEWIJDING AAN ONDERZOEK, INNOVATIE EN DUURZAAHEID
Als het grootste beauty-merk wereldwijd ziet L’Oréal Paris het als haar plicht om de mooiste en meest innovatieve producten beschikbaar te maken voor iedereen. Daarbij beloven we dat veiligheid en effectiviteit van onze producten centraal staat. Bij L’Oréal Paris vinden we het van het grootste belang dat onze ingrediënten en formules uitgebreid worden getest en geëvalueerd voordat ze in onze kwalitatieve producten worden verwerkt. Omdat je het waard bent!

L’ORÉAL PARIS STAAT VOOR VEILIGE PRODUCTEN

Als gebruiker van de gezichtsverzorgingsproducten van L’Oréal Paris vertrouw je erop dat veiligheid van onze producten op degelijke wijze is geëvalueerd. Dit vertrouwen zullen wij nooit beschamen. Daarom beloven wij dat de producten en de ingrediënten in onze producten met grote zorg worden getest op hun veiligheid voordat ze op de markt worden gebracht.

Onze belofte gaat echter verder. Dagelijks werken er bij L’Oréal ruim 3500 onderzoekers en wetenschappers in 180 onderzoekscentra wereldwijd, om de effectiviteit van onze producten te verbeteren en de veiligheid te garanderen. Deze wetenschappelijke expertise combineren we met de veranderende wensen van onze consumenten en andere belanghebbenden. De wensen worden meegenomen in de besluitvorming rondom het innoveren van onze producten en het al dan niet gebruiken van bepaalde ingrediënten.

L’ORÉAL PARIS STAAT VOOR VEILIGE PRODUCTEN

L’ORÉAL PARIS STAAT VOOR EFFECTIEVE PRODUCTEN

Aan het begin van de jaren 80 reconstrueerde één van de biologen van L’Oréal voor het eerst een menselijke epidermis, de bovenste huidlaag van de mens. Door de jaren heen is de reconstrueerde huid steeds geavanceerder geworden, waardoor de huidige “gecreëerde huid” zeer goed kan worden gebruikt voor onderzoeken naar de tolerantie van onze producten. Ook kunnen we op deze manier de effectiviteit van onze ingrediënten en producten testen.

Daarnaast voeren onafhankelijke dermatologen klinische studies uit om de effectiviteit van onze producten te bewijzen voordat deze op de markt worden gebracht.

L’ORÉAL PARIS STAAT VOOR EFFECTIEVE PRODUCTEN

L’ORÉAL'S STANDPUNT OVER DIERENPROEVEN

L’Oréal test geen enkel product of ingrediënt op dieren. Daarnaast werkt L’Oréal al meer dan dertig jaar aan alternatieve methoden om dierproeven voorgoed uit te bannen.

De gezondheid en veiligheid van onze consumenten is altijd onze absolute prioriteit geweest, net als het verbeteren van dierenwelzijn.

Als alternatief voor dierenproeven, test L’Oréal haar ingrediënten en producten op door onze laboratoria ontwikkelde reconstruceerde huid. Dit is een methode die zelfs betrouwbaarder is dan het testen op dierenhuid. Sinds 1989 is L’Oréal volledig gestopt met dierproeven, nog voordat dit in 1997 door de Nederlandse overheid werd verboden.

L’ORÉAL

#message

Meer informatie