Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

L'ORÉAL PARIS, DE OFFICIËLE MAKE-UP ARTIST VAN HET FILMFESTIVAL VAN CANNES

L'Oréal Paris is de trotse partner van 's werelds meest prestigieuze filmfestival. We zijn de officiële make-up artist van het Filmfestival van Cannes sinds 1997. Wij ondersteunen de filmwereld en brengen de nieuwste beautytrends naar de grootste bijeenkomst in de filmwereld..

IEDER JAAR IN MEI 10 DAGEN LANG : 1700 MAKE-UPONTWERPEN

Van de opening van het festival tot de sluitingsceremonie, en elke dag daartussen, creëren de L'Oréal Paris make-up artists de make-up look van de juryleden van het festival en die van onze ambassadeurs. Onder leiding van creatief genie Val Garland van L'Oréal Paris ontwerpt een team van meer dan 30 internationale make-up artists 1700 make-up looks tijdens het festival. Het team doet de make-up van 200 gasten en juryleden 's ochtends en 's avonds.

DIVERSITEIT OP DE RODE LOPER

DIVERSITEIT OP DE RODE LOPER

Voor La montée des marches, zoals de rode loper naar het 'Palais des Festivals' bekend staat, is er een heel team aan uitzonderlijke vrouwen van allerlei komaf dat L'Oréal Paris vertegenwoordigt. Vanuit alle culturen en uithoeken van de wereld komen onze iconische actrices en ambassadeurs uit de muziek-, mode-en activismewereld bijeen om de schoonheid van diversiteit te vertegenwoordigen op dit wereldse podium. L'Oréal Paris vindt dat er niet één vorm van schoonheid is en Cannes is voor L'Oréal Paris een levend podium geworden van deze moderne visie op schoonheid.

EEN ODE AAN DE VROUW ACHTER DE ACTRICE

L'Oréal Paris gaat verder dan alleen de rode loper. Het merk organiseert diverse activiteiten in Cannes: het brengt actrices en spelers uit de media-en filmindustrie bij elkaar voor 10 dagen van workshops, interviews en uitwisselingen. Deze evenementen vormen een motivator voor verandering dankzij het wereldwijde bereik van het festival. We komen op voor de vrouw achter de actrice, de uitdagingen op de weg naar succes en de versterkende functie die beauty heeft.

EEN FESTIVAL VOOR IEDEREEN

EEN FESTIVAL VOOR IEDEREEN

L'Oréal Parisblijft trouw aan haar inclusieve instelling en verruimt de blik van de Cannes-ervaring, door fans uit te nodigen achter de schermen van het festival. L'Oréal Paris organiseert evenementen die vertrouwen geven, zoals een openluchtbioscoop of een talkshow. Ook regelt L'Oréal Paris dat actrices de rode loper op kunnen lopen samen met een vrouwelijke activiste die hen inspireert -interactieve ervaringen waar iedereen van kan genieten. Zowel met en voor een live publiek in Cannes zelf, als online voor een miljoenenpubliek.

RODE-LOPER-BEAUTY VOOR IEDEREEN

Dankzij de stap-voor-stap tutorials van onze rebelse make-up artist Val Garland en haargoeroe Stéphane Lancien voor hun rode-loper-look, kun jij ook in een handomdraai een verbluffende look creëren. De kracht die je met Color Riche uit een mooie, volle rode lipstick haalt, de oogverblindende oogopslag van Volume Million Lashes -L'Oréal Paris speelt een rol in hoe vrouwen hun boodschap durven uit te spreken aan de wereld. Want 'Alle vrouwen zijn het waard'

@LOREALPARISOFFICIAL en #worthit

#message

Meer informatie