Magic Retouch Uitgroeispray Middenblond 75ml

✓ Uitwasbare uitgroeispray voor blondines die donkere uitgroei willen camoufleren
✓ Mengt zich met jouw eigen haarkleur zonder kleurverschil
✓ Makkelijk en snel aan te brengen dankzij het spraysysteem

Productinformatie

HET PRODUCT
Wanneer je jouw haar kleurt wordt tussen de kleurbeurten door uitgroei zichtbaar. Magic Retouch uitgroeispray is ontwikkeld om deze uitgroei te camoufleren zodat jij jouw volgende kleurbeurt nog even kunt uitstellen.

Magic Retouch zit in een spraybus. Met het handige spraysysteem breng je de formule snel en eenvoudig aan. De spray mengt zich met de haarkleur van het gekleurde haar waardoor kleurverschil tot een minimum wordt beperkt en het resultaat natuurlijk oogt. De uitgroeispray dekt uitgroei volledig en is ideaal voor het camoufleren van grijs haar. De formule droogt snel en blijft de hele dag goed zitten. Met behulp van shampoo is de uitgroeispray direct uitwasbaar.

Magic Retouch uitgroeispray is beschikbaar in verschillende kleuren. Kies de kleur die zo dicht mogelijk bij de kleur van jouw gekleurde haar ligt voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

HET RESULTAAT
Uitgroei is gecamoufleerd. Het resultaat oogt natuurlijk en blijft de hele dag mooi.

Ingrediënten
1224380 - Ingredients: Isobutane; Ethyl Trisiloxane; Ci 77891 / Titanium Dioxide; Ci 77491, Ci 77492 / Iron Oxides; Mica; Trimethylsiloxysilicate; Synthetic Fluorphlogopite; Tin Oxide; Methyl Trimethicone; Titanium Dioxide; Aluminum Starch Octenylsuccinate; Aqua / Water. (F.I.L. C229211/3).
Gebruiksaanwijzing
Stap 1: Schud de Magic Retouch spuitbus goed voor gebruik.

Stap 2: Bescherm je gezicht met je hand zodat er geen formule in je ogen kan komen tijdens het sprayen.

Stap 3: Houd de spuitbus op 10 cm afstand van de hoofdhuid. Spray met een rustige beweging op de haaraanzet die je wil camoufleren.

Stap 4: Laat de formule 1 minuut drogen. Heb je een beetje genkoeid tijdens het sprayen? Vlekken op de huid kun je gemakkelijk verwijderen met behulp van een wattenschijfje en een beetje make-up remover.

TIP: Wil je dat de uitgroeispray nog beter blijft zitten? Fixeer deze dan met haarlak. Kies idealiter een kleurbeschermende spray zoals Elnett Satin Kleurbeschermende Fixatie Hairspray.
Middenblond
Magic Retouch
Uitgroeispray Middenblond 75ml