Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


WAKE UP & GLOW

Ga voor de no make-up make-up look met de Glow Mon Amour Highlighting Droplets en de La Vie En Glow Highlighter Palette.

NO MAKE-UP MAKE-UP

GA VOOR EEN NATUURLIJKE, DEWY GLOW

Je hebt het vast wel op Instagram langs zien komen: de no make-up make-up look trend. Deze look is zó natuurlijk, dat het lijkt alsof je geen make-up op hebt en je zo wakker bent geworden! Door gebruik te maken van highlighters maak je je huid egaal en geef je je teint een boost.

Met de Glow Mon Amour Highlighting Droplets en de La Vie En Glow Highlighting Palette laat je je gezicht stralen en krijg je gemakkelijk een gezonde, frisse glow look.

NO MAKE-UP MAKE-UP

VLOEIBARE HIGHLIGHTER VERRIJKT MET KOKOSOLIE

GLOW MON AMOUR

De Glow Mon Amour Droplets zijn beschikbaar in de parelmoer kleur Sparkling Love en de bronze kleur Loving Peach, beide geschikt voor de meeste huidskleuren. Door de parelpigmenten in de formule krijg je gemakkelijk een natuurlijke glow, met de Sparkling Love zal dit een parelachtig effect hebben en met de Loving Peach meer een bronzing effect.

AANBRENGEN
Breng de Glow Mon Amour Droplets aan op plekken die je wilt highlighten, zoals je jukbeenderen, neusbrug en boven je lip op de cupidoboog.

Stap 1. Doe een paar druppels op de zijkant van je hand.
Stap 2. Breng het vervolgens aan met je vingers of een kwast op de plekken op je gezicht die je naar voren wilt brengen.

Of wees een echte Insta-blogger en laat direct een paar druppels op je gezicht vallen en blend het in met de huid.

VLOEIBARE HIGHLIGHTER VERRIJKT MET KOKOSOLIE

MENG EN MIX VOOR ALL-OVER GLOW

VOOR EEN STRALENDE HUID EN EEN GEZONDE GLOED

MENGEN
Naast dat je de Glow Mon Amour Highlighting Droplets direct kan aanbrengen als highlighter om je gezichtsvormen te accentueren, kan je het ook mengen met je foundation zoals de True Match foundation of een BB Cream zoals de Glam Nude BB Cream voor een gezonde, dewy glow over je gehele gezicht.

Laat een paar druppels in je foundation of BB Cream vallen voordat je het aanbrengt en voilà! Gemakkelijk een egale huid met een stralende gloed - as if you woke up like this!

MENG EN MIX VOOR ALL-OVER GLOW

POEDER HIGHLIGHT PALETTE MET 4 KLEUREN

LA VIE EN GLOW

Uiteraard kan een goede poeder highlight ook niet ontbreken bij de no make-up make-up routine en met de La Vie En Glow Highlighter Palette heb je maar liefst 4 kleuren om uit te kiezen: de holographic Moonlight, de goudkleurige Oh My Gold, de rozige Pink Pearl en de Bronze Glaze.

Mix en match de kleuren voor de perfecte glow. Ook deze highlighter kan je met je vinger of kwast aanbrengen op verschillende plekken zoals je jukbeenderen, neusbrug of onder je wenkbrauwen. Daarnaast werkt het ook perfect als oogschaduw!

POEDER HIGHLIGHT PALETTE MET 4 KLEUREN

#message

Meer informatie