Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

Voorwaarden en uitleg
Mascara Testpanel - L'Oréal & Wehkamp

Bekijk het Privacybeleid van L'Oréal Nederland

Bekijk het Privacybeleid van Wehkamp

Download hier de voorwaarden en uitleg van het Mascara Testpanel L'Oréal en Wehkamp als PDF

1. Bij deelname aan het mascara-testpanel gaat de testpanelkandidaat akkoord met het privacy beleid van zowel L'Oréal Nederland als Wehkamp.

2. Deelname aan het testpanel is geheel vrijwillig en vrijblijvend.

3. Bij deelname gaat de testpanelkandidaat akkoord dat L'Oréal Nederland quotes uit de door de kandidaat geschreven reviews op anonieme wijze mag gebruiken voor marketingdoeleinden.

4. Bij deelname aan het testpanel zal worden verwacht dat de testpanelkandidaat reviews op de respectievelijke productpagina's op www.wehkamp.nl schrijft van de 3 mascara's die de kandidaat gratis zal ontvangen van L'Oréal Nederland.

5. Er dient een account op Wehkamp.nl aangemaakt te worden om mee te doen aan het testpanel.

6. L'Oréal Nederland en Wehkamp zullen de volgende persoonlijke gegevens vragen aan de testpanelkandidaat: voor- en achternaam, adresgegevens, e-mailadres. Via de opt-in geeft een testpanelkandidaat aan dat zij ermee akkoord gaat dat L'Oréal Nederland en Wehkamp deze gegevens zullen hebben.

7. De gegevens van de testpanelkandidaten zullen na gebruik verwijderd worden.

8. Van de testpanelkandidaat zal worden geacht dat zij hetzelfde e-mailadres gebruikt om in te loggen op www.wehkamp.nl om de review te schrijven, als het e-mailadres dat wordt gebruikt om te registreren voor het testpanel via het formulier op Facebook.

9. Alleen Wehkamp zal contact opnemen met de testpanelkandidaat via e-mail om herinneringsmails te sturen voor het schrijven van de review, en zal de mascara's om te testen versturen naar het opgegeven woonadres van de kandidaat.

10. De testpanelkandidaat zal via het inschrijfformulier op Facebook aangeven welke mascara's zij wilt ontvangen om te testen, de kandidaat kan kiezen uit: Clean Volume (Volume Million Lashes Zwart, Volume Million Lashes Extra Black, Volume Million Lashes Feline), Big Volume (Paradise Extatic, Mega Volume Miss Hippie, Mega Volume Miss Baby Roll), Length (Lash Architect 4D, Telescopic Zwart, Telescopic Extra Black) en False Lash Effect (False Lash Superstar, False Lash Xfiber, False Lash Telescopic Zwart). Zij zullen vervolgens de drie mascara's van het gekozen effect ontvangen om te testen.

11. Er zullen per mascara-effect maximaal 50 kandidaten worden geselecteerd, dus in totaal 200. De eerste 50 inschrijvingen per mascara-effect zullen worden uitgekozen om deel te nemen. Men zal maar voor één van de vier mascara-effecten uitgekozen worden, mochten zij zich voor meerdere effecten inschrijven. Mocht een inschrijving incompleet of ongeldig zijn, zal de eerstvolgende op de lijst geselecteerd worden om deel te nemen.

12. De testpanelkandidaat zal de mascara's ontvangen rond 19 mei. 10 juni is de laatste mogelijkheid om een review te schrijven.

13. De testers krijgen in totaal drie weken om de drie mascara's te testen en de reviews te schrijven. Wij raden aan om per week een mascara te testen

14. De testpanelkandidaat zal de mascara's via de post ontvangen, bij de enveloppe zal een begeleidende brief zitten met meer informatie over de mascara. 

15. De uiterlijke deadline voor het schrijven van de reviews voor de drie mascara's op Wehkamp.nl is 10 juni 2018.

16. De testpanelkandidaat dient het volgende te schrijven als onderdeel van de reviews op www.wehkamp.nl: '' Ik heb dit artikel gekregen van L'Oréal om te testen.'' 

17. Wanneer de testpanelkandidaat alle drie de mascara's heeft getest en reviews voor alle mascara's heeft geschreven voor of op 10 juni - zal zij kans maken op een goodiebag t.w.v. €150 van L'Oréal Paris. Deze zal worden uitgereikt aan de persoon die de beste, meest complete reviews heeft geschreven - kijkend naar de volgende punten: (1) Formule van de mascara, (2) Borstel van de mascara, (3) Eindresultaat van de mascara.  Hier zal puur gekeken worden naar de omvang en de compleetheid van de review, niet naar het oordeel van de kandidaat. De winnaar zal bekend worden gemaakt op 13 juni 2018. Alleen met de winnaar zal contact worden opgenomen via e-mail door Wehkamp.

18. Voor verdere vragen kan de testpanelkandidaat contact opnemen via het volgende e-mailadres: [email protected]
 

#message

Meer informatie