Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;

 MOVEMBER
          X
MEN EXPERT

L’Oréal Men Expert draagt bij aan de Movember Foundation voor een gelukkiger en gezonder leven voor mannen. Jaarlijks doneert Men Expert een bedrag van €1 miljoen aan stichting Movember.

MOVEMBER FOUNDATION

L’Oréal Men Expert is trots partner van de Movember Foundation voor een gelukkiger en gezonder leven voor mannen. 

Gemiddeld overlijden mannen 6 jaar jonger dan vrouwen. Over het algemeen komt dit door oorzaken die te voorkomen zijn. Stichting Movember is vastberaden om hier verandering in te brengen. 

L’Oréal Men Expert sluit zich aan bij de doelstelling van de Movember Foundation om mannen een gezonder en gelukkiger leven te bieden, meer met elkaar te delen en te praten en zich kwetsbaar op te durven stellen naar zichzelf en de maatschappij.Doe mee met Movember

MOVEMBER FOUNDATION

L'ORÉAL MEN EXPERT DOET MEE

L’Oréal Men Expert wil een positieve bijdrage leveren met de volgende tips:

1. Maak mannen-tijd
Vrienden zijn belangrijk! Bijkomend voordeel is dat het hebben van een leuke vriendengroep om je heen je gelukkiger en gezonder maakt! Maak daarom tijd voor je vrienden, hoe druk je soms ook bent.

2. Praat met elkaar
Praten is misschien niet altijd onze sterkste eigenschap. Maar wees je ervan bewust dat je geen psycholoog hoeft te zijn om naar je vrienden te kunnen luisteren of van een goed advies te kunnen voorzien. Durf je open te stellen naar je vrienden.

3. Ken je eigen lichaam
Het klinkt misschien gek als we adviseren om meer met jezelf te spelen, maar ken je eigen lichaam. Zorg dat je weet hoe bijvoorbeeld je ballen voelen. Check ze regelmatig en ga altijd langs bij een dokter als er iets niet goed voelt. Better safe than sorry!

4. Beweeg meer
Zorg dat je elke dag voldoende beweegt. Ga een stuk hardlopen met vrienden, doe een meeting op je werk eens wandelend. Neem de trap in plaats van de lift of spring op de fiets in plaats van in de auto. Beweging houdt je gezond!

5. Laat je snor staan, tenminste tijdens Movember
Dat mensen wellicht gek op zullen kijken is juíst de reden waarom je het moet doen. Een perfecte manier om de aandacht van mensen om je heen te krijgen en het gesprek te openen. Zo help je de Movember stichting om bewustzijn te creëren voor de stichting.

Uiteraard is er nog een lange weg én veel onderzoek nodig om de gezondheid van mannen te verbeteren en medicijnen en oplossingen te vinden voor ziekten. Daarom draagt L’Oréal Men Expert ook financieel bij aan de Movember Foundation. Zelf kun je ook bijdragen, want bij aankoop van elk product van L’Oréal Men Expert doneren wij een euro aan de stichting. Je kunt natuurlijk ook zelf een donatie doen!


Doe mee met Movember

L
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN
TOEVOEGEN AAN FAVORIETEN

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie