Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;


MEN EXPERT INTRODUCEERT:
DE BARBERCLUB!

Of je nou een voorkeur hebt voor stoppels, een korte baard, een lange baard, een wilde baard, alleen een snor of een gladgeschoren gezicht, je baard heeft altijd regelmatig onderhoud nodig om er verzorgd uit te blijven zien. Daarom biedt L’Oréal Men Expert een complete lijn aan baardverzorgingsproducten. Zo wordt het supergemakkelijk om jouw baard te verzorgen en goed voor de dag te komen!

Een goed verzorgd uiterlijk!

Cederhout olie is hét essentiële ingrediënt in alle producten van Men Expert BarberClub. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de BarberClub formule zijn verzachtende en beschermende kwaliteiten heeft.

Omdat veel mannen - door een angst voor huidirritaties - hun gezichtshaar alleen toevertrouwen aan een professionele barber, hebben wij in samenwerking met deze experts de BarberClub lijn ontwikkeld. Hierdoor hoef je niet dagelijks naar de barber om er verzorgd uit te zien, maar kun je hem gewoon in huis halen!

Een goed verzorgd uiterlijk!

Het hele jaar lang MOVEMBER

L’Oréal Men Expert is trots partner van de Movember Foundation voor een gelukkiger en gezonder leven voor mannen. Maar... Eigenlijk zou het elke maand Movember moeten zijn. Gemiddeld overlijden mannen namelijk nog steeds zes jaar jonger dan vrouwen. Over het algemeen komt dit door oorzaken die te voorkomen zijn. Stichting Movember is vastberaden om hier verandering in te brengen.

L’Oréal Men Expert sluit zich aan bij de doelstelling van de Movember Foundation om mannen een gezonder en gelukkiger leven te bieden, meer met elkaar te delen en te praten en zich kwetsbaar op te durven stellen naar zichzelf en de maatschappij.

Het hele jaar lang MOVEMBER

#message

Meer informatie