Zo creëer jij het valse wimper effect zonder nepwimpers!

Wil je nepwimpers zonder valse wimpers te gebruiken? Gelukkig zijn er talloze manieren om dramatisch volume en maximale lengte te bereiken, zonder dat je naar een dure salon hoeft of iets op je wimpers hoeft te plakken.

Een vezelmascara, zoals de L’Oreal Paris False Lash x Fiber Mascara, is de gemakkelijkste manier om de valse wimperlook na te bootsen. En omdat je geen valse wimpers gebruikt, behoud je een natuurlijke oogopslag.

Met een eenvoudige applicatietechniek kun je je wimpers binnen enkele seconden een high-impact look geven, net zoals bij nepwimpers. Als je nog niet overtuigd bent dat vezels de ‘way to go’ zijn, lees dan verder om te ontdekken hoe het je wimpers zal verlengen.

Wat is een fiber mascara?

Het verschil tussen een standaard mascara en een fiber mascara is de formulering. Een vezelmascara bevat kleine synthetische “fibers” die op je eigen wimpers kunnen worden geborsteld voor maximale lengte.

Net als de L’Oreal Paris False Lash X Fiber Mascara gebruiken de meeste vezelmascara’s een tweestapsproces om een volledig nepwimpereffect te creëren. Het begint bij het aanbrengen van een basis laag voor het primen, gevolgd door een laag mascara. De basislaag zorgt ervoor dat de wimpers langer lijken, terwijl dit ook de vezels helpt ergens aan vast te kunnen houden. Dan is het aan jou de keuze hoe je de vezelmascara aanbrengt, kies je voor een natuurlijke look en breng je een enkele laag aan, of juist meerdere lagen voor de maximale impact?
FiberMascara Extra 1170x1170px

Waarom zou je een fiber mascara gebruiken?

Waarom zou een vezelmascara essentieel zijn voor je make-uptasje? L’Oreal Paris False Lash X Fiber Mascara  is een absolute musthave omdat deze vele voordelen heeft. Deze mascara biedt een waterproof, zweetbestendige formule die tot wel 24 uur goed blijft zitten. Dus nu kun je zelfs die extreme nepwimper look in de regen, tijdens het zwemmen of bij het uitgaan dragen.

Hoe breng je een fiber mascara aan?

Stap 1. Verwijder eventuele overgebleven make-up Het is altijd een goed idee om je gezicht ’s ochtends te reinigen om eventueel overgebleven make-up van de avond ervoor te verwijderen. Dus, voordat je voor de eerste keer een vezelmascara aanbrengt, helpt het om je gezicht goed af te spoelen en te zorgen dat er geen restjes oude mascara meer op de wimpers overblijven.

Stap 2. Krul je wimpers Een deel van de impact van nepwimpers komt van de krul. Plaats je favoriete wimperkruller aan de basis van je wimpers – met je wimpers tussen de klemmen – en druk naar beneden. Tel tot drie en herhaal het proces op het andere oog.

Stap 3. Breng wimperprimer aan Lash primer is essentieel voor het creëren van dromerige, en langdurige wimpers. Begin bij de wortel van je wimpers en breng het borsteltje voorzichtig omhoog voor een gelijkmatige applicatie. De L’Oreal Paris False Lash X Fiber Mascara heeft een ingebouwde primer, maar de Paradise Mascara heeft nu ook een eigen primer variant.

Stap 4. Bedek de wimper met vezels Hier gebeurt pas de echte magie! Gebruik dezelfde borsteltechniek als hiervoor om de fiber mascara over de gehele lengte van je wimpers aan te brengen. Het belangrijkste is om deze beweging van onder naar boven te volgen om klontjes te vermijden en extreme lengte en volume te garanderen. Herhaal meerdere keren voor extra drama.