Wat is blur?
Sluit
Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Wat is blur?

Wat is blur?

Ontdek de wetenschap achter blur-technologie met Elisabeth Bouhadana, onze algemene directrice wetenschappelijke communicatie.

Wat is een blur cream? Wanneer en hoe zou je deze moeten gebruiken? Blur creams zijn vernieuwende cosmeticaproducten uit de Verenigde Staten die als doel hebben rimpels en fijne lijntjes zichtbaar te verminderen, en de teint egaler te maken. De blur-technologie maakt het huidoppervlak optisch gladder met lichtverspreidende deeltjes die ook de huidstructuur zichtbaar verbeteren. Revitalift Blur anti-rimpel dagcrème kan jouw dagelijkse anti-rimpelcrème vervangen. Breng een blur cream als primer onder make-up aan om de huid voor te bereiden, gladder te maken en de structuur egaler te maken. In hoeverre helpt Magic Blur van L'Oréal Paris beter dan een traditionele blur of primer? Traditionele blur creams zijn gebaseerd op technologieën met vervagende deeltjes die de huid onmiddellijk zichtbaar gladder doen lijken. De formule van L'Oréal Paris bevat ook ProRetinol A en Dermalift. Revitalift Magic Blur heeft een tweevoudige werking: onmiddellijk vervagen en rimpels dagelijks zichtbaar verminderen. Welke uitdagingen zijn er aangegaan om deze nieuwe generatie anti-rimpel formules te ontwikkelen? De uitdaging voor het laboratorium van L'Oréal Paris was de volgende: De ideale ingrediënten met optische effecten vinden. Deze verwerken in een stabiele emulsie met cosmetische eigenschappen en comfort, die geschikt is voor dagelijks gebruik op het hele gezicht. We hebben echt een anti-rimpel verzorging gecreëerd die onmiddellijk zichtbare effecten combineert met dagelijkse anti-rimpel eigenschappen.

Elisabeth legt uit hoe L'Oréal Paris erin geslaagd is om een blur in een anti-rimpel formule te creëren voor een onmiddellijk vervagend effect en dagelijkse anti-rimpel werking.

ALLE WETENSCHAPPEN VAN SCHOONHEID

#message

INSCHRIJVEN

Bedankt voor je interesse in L'Oréal Paris.
Je bent nu ingeschreven.
Over een paar minuten ontvang je via de e-mail onze laatste nieuwsbrief.

UITSCHRIJVEN

Jij hebt zojuist aangegeven dat je onze nieuwsbrief niet langer op het volgende
e-mailadres wenst te ontvangen: [email protected]
Klik op de link "uitschrijven" om dit te bevestigen.

Meer informatie