Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Age Perfect Cell Renaissance: anti-rimpelcrème met SPF 15

Age Perfect Cell Renaissance: anti-rimpelcrème met SPF 15

Als je op zoek bent naar verzorgingsproducten tegen droogheid, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, ben je niet de enige. De celvernieuwing van je huid neemt met de tijd af en het duurt langer voordat er nieuwe cellen aan het oppervlak komen. Door een droge, vermoeide of doffe huid kun je er ouder uitzien dan je je in werkelijkheid voelt. Hoewel je niet elk spoor van zichtbare huidveroudering kunt aanpakken, kun je wel je huidverzorgingsroutine aanpassen om veroudering van je huid tegen te gaan.


Oorzaken huidveroudering

Huidveroudering wordt enerzijds door interne factoren, zoals erfelijkheid, en anderzijds door externe factoren, zoals UV-stralen, schadelijke stoffen en weersinvloeden, veroorzaakt. Aan de interne factoren kun je niks doen. De externe factoren kun je daarentegen wel beïnvloeden. Lees hieronder over de anti-rimpelcrème van Age Perfect Cell Renaissance, die is geïnspireerd op 20 jaar onderzoek door L'Oréal Paris.

De dagcrème van Age Perfect Cell Renaissance is een anti-verouderingscrème voor vrouwen vanaf ongeveer 55 jaar. Het is een dagcrème met SPF en UV-bescherming. Daarnaast bevat de gezichtscrème zwarte truffel en zwarte thee. Deze twee ingrediënten in de formule stimuleren celvernieuwing aan het huidoppervlak en verbeteren de vitaliteit van de huid. De crème heeft een rijke en zachte textuur. De huid ziet er stralend, voller, gehydrateerd en levendiger uit. De resultaten van de Age Perfect Cell Renaissance Dagcrème zijn hieronder kort samengevat:

• VERNIEUWEN: stimuleert de vernieuwing van het huidoppervlak
• VERFRISSEN: de huid gaat weer stralen
• HERSTELLEN: de huid wordt gehydrateerd en ziet er gezonder uit

Gebruiksaanwijzing: breng de crème elke ochtend met roterende bewegingen aan nadat je je huid grondig gereinigd hebt.

De huid rondom je ogen is vaak heel teer ten opzichte van de rest van je gezicht. Ontdek de oogcrème van Age Perfect Cell Renaissance die niet alleen rimpels, maar ook donkere kringen en wallen vermindert.


L'Oréal Paris

Lees ook:

De wetenschap van huidveroudering.

ALLE WETENSCHAPPEN VAN SCHOONHEID

#message

Meer informatie