Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
De wetenschap van huidveroudering

De wetenschap van huidveroudering

Hoe ontstaat huidveroudering?

De veroudering van de huid begint wanneer we een jaar of 25 zijn. Fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken zijn allemaal tekenen van huidveroudering. Naarmate we ouder worden beginnen de cellen die nieuwe huidcellen produceren langzamer te werken. Daarnaast neemt de concentratie collageen in de huid af. Als gevolg hiervan kan de huid slapper en kwetsbaarder worden, elasticiteit verliezen en kunnen er rimpels verschijnen.


Rimpels

Er zijn verschillende soorten rimpels. De kleine, oppervlakkige rimpels, meestal te zien in de buitenste hoek van het oog, worden expressielijnen of kraaienpootjes genoemd. De fronsrimpel verschijnt op het voorhoofd, tussen je ogen. Diepere rimpels, ook wel lachrimpels of wangrimpels genoemd, ontstaan tussen de neus en de mond.

Maar huidveroudering gaat niet alleen maar over rimpels. Huidveroudering betekent ook dat je huid minder vol wordt. De huid voelt minder veerkrachtig aan en het gezicht ziet er minder vol uit.


Wat kun je tegen huidveroudering doen?

Hoe ga je met huidveroudering om? Een ongezonde leefstijl kan huidveroudering versnellen. Je kunt dus je levensstijl veranderen om een gezonde huid te krijgen. Daarnaast kan een goede huidverzorging het verouderingsproces vertragen. Gebruik bijvoorbeeld een dagcrème met SPF, ook wanneer de zon niet schijnt, om ouderdomsvlekken de voorkomen. Door het gebruik van anti-rimpel crèmes kun je tekenen van huidveroudering tegengaan en fijne lijntjes en rimpels laten vervagen. L’Oréal Paris biedt verschillende lijnen van anti-aging gezichtscrèmes. De lijnen bieden zowel dag-, nacht- als oogcrèmes. Lees hieronder over deze lijnen.

De huidverzorgingsproducten uit de Revitalift Filler-lijn bevatten de ingrediënten Hyaluronzuur [HA] en Fibroxyl. Hyaluronzuur komt van nature al voor in onze huid en bindweefsel en vormt één van de belangrijkste bouwstoffen van ons lichaam. Het trekt vocht aan en houdt het vast, voor een een stevige huid en een rimpelvullend effect. Het ingrediënt Fibroxyl stimuleert de collageenproductie en zorgt dat de huid elastisch blijft, ook als de huid ouder wordt.

Revitalift Filler | L'Oréal Paris

Met de wetenschap dat door de afname van lipideproductie de huid slapper en dunner wordt, ontwikkelde L’Oréal Paris de Age Perfect-lijn. De huidverzorgingsproducten in deze lijn bevatten het ingrediënt Lipo-Hydroxyzuur (LHA), dat de natuurlijke celvernieuwing stimuleert. De verzorgingsproducten bieden bescherming tegen ouderdomsvlekken, verstevigen de huid en maken de gezichtscontouren strakker.

Ontdek hier meer over de bestsellers van Age Perfect.

ALLE WETENSCHAPPEN VAN SCHOONHEID

#message

Meer informatie