Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
De wetenschap van glanzend haar

De wetenschap van glanzend haar

Wil jij ook glanzend haar?

Dacht je dat alleen professionele kapsters je haar kunnen laten glanzen? Goed nieuws: met een goede haarverzorging en haarproducten kun je ieder haar laten glanzen. Dus ook jij kunt je haar er super glanzend uit laten zien. Mooi, zacht, glanzend haar geeft je een gezonde uitstraling en kan het gevoel van zelfvertrouwen versterken. Daarom werkt L’Oréal Paris al vele jaren samen met wetenschappers om jou de beste haarproducten te bieden. Lees hieronder hoe je glanzend haar kunt krijgen.

Waarom glanst je haar niet?

Haarvezels kunnen met de tijd dof worden door een opeenhoping van onzuiverheden. De haarcuticula wordt ruw waardoor het licht slecht wordt weerkaatst. Normaal tot dun haar vereist gerichte haarproducten die het haar versterken zonder het te verzwaren, anders kan het haar er futloos en dof uitzien. Het vereist haarverzorging die een gewichtloos gevoel en een mooie glans geeft. Er zijn twee manieren om optimaal glanzend haar te krijgen.

1) Superglad:

Om het haar te laten glanzen, heeft het een glad oppervlak langs de cuticula nodig om het licht te weerkaatsen. Dit is precies wat er gebeurt als de cuticula die de haarschacht omwikkelt er gezond en glad uitziet: het weerkaatst het licht van elke pluk. Voor superglanzend haar moet je zorgen dat je haar gezond is en blijft. Je haar goed verzorgen dus!

2) Haar op een lijn:

Voor nog meer glans zouden de haren op een lijn moeten zitten om het ultieme platform te vormen, zodat licht kan worden weerkaatst. Daarom ziet je haar er gladder en glanzender uit als je het borstelt. Als de cuticula echter ruw is of niet op een lijn zit, kan het licht niet worden weerkaatst door het oppervlak, zodat het haar er dof en plat uitziet. Dit betekent ook dat het haaroppervlak scherp is, waardoor het haar lastig ontward kan worden en in model gebracht kan worden.


Van dof naar hoogglans: wat is goed voor je haar?

Wil je dof haar laten glanzen? Met L'Oréal Paris Elvive Nutrigloss Luminizer kan dof haar in 2 eenvoudige stappen worden omgetoverd tot schitterend glanzend haar!

Ga voor spectaculaire glans met Elvive Nutrigloss Luminizer:

Onze eerste haarverzorgingslijn die is verrijkt met glycol gel, het ingrediënt dat je haar laat glanzen. De lijn is geïnspireerd op een professionele glossingtechniek.

Salontechniek:

L'Oréal Paris ontwikkelde de Elvive Nutrigloss Luminizer haarverzorgingslijn zodat je jouw haar ook thuis een mooie glans kunt geven. De verzorgingslijn is geïnspireerd op een professionele glansbehandeling die wereldwijd in salons wordt gegeven, waarbij het haar haar prachtige glans en levendigheid terugkrijgt en wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Sieraden:

De microscopische structuur van opaalstenen is een zeskant: door de vele kanten wordt het licht perfect weerkaatst. Deze structuur was een inspiratiebron voor de ontwikkeling van silicone polymeren binnen de Luminizer-formules, zodat deze als microspiegels werken voor stralend, glanzend haar dat superzacht aanvoelt.

Het begint met een goede shampoo en conditioner:

1) High Shine Shampoo:

De shampoo verzorgt je haar en laat het glanzen. Je haar wordt vanaf de haarvezel gereinigd, waardoor het licht beter weerkaatst op je haar, wat op zijn beurt voor meer glans zorgt.

2) High Shine Conditioner:

De conditioner maakt dof haar weer zacht. Je haar gaat glanzen van gesloten haarschubben. Je haarschubben staan open na het wassen van je haar met shampoo. Een conditioner sluit de haarschubben weer, waardoor het haar gaat glanzen.


Verzorging na het haren wassen

Als je eenmaal glanzend haar hebt, is het van essentieel belang om je haar te blijven verzorgen om het glanzend te houden. Je kunt één of twee keer per week een haarmasker gebruiken om de glans te versterken. Verzorgende haarolie kan ook wonderen doen voor je haar. De haarolie van Elvive Extraordinary Oil, die verrijkt is met 6 bloemolie-extracten, voedt, beschermt en geeft een diepe glans aan je haar! Een goede truc voor glanzend haar is om je haar af te spoelen met koud water om de haarschubben te sluiten. Glanzende lokken gegarandeerd!

ALLE WETENSCHAPPEN VAN SCHOONHEID

#message

Meer informatie