Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
De wetenschap van droog haar

De wetenschap van droog haar

Droog haar verzorgen? Dit zijn oplossingen voor jou!

Last van pluizig haar? Grote kans dat je haar te droog is. Je haar ziet er dof en minder glanzend uit. Droog haar vraagt om een intense, voedende verzorging. Om droog haar weer een gezonde glans te geven, moet het haar vanaf de haaraanzet tot in de haarpunten worden verzorgd. De laboratoria van L'Oréal Paris ontwikkelden een haarverzorgingslijn speciaal voor droog tot zeer droog haar: de Elvive Extraordinary Oil-lijn. De formule is verrijkt met olie-extracten die op een doelgerichte wijze op het haar inwerken. Ook de droogste delen van de haarvezel worden aangepakt om het haar gladder en soepeler te maken en in bedwang te houden. De haarproducten uit deze lijn zorgen voor glanzend haar dat zacht is zonder dat het zwaar of vettig aanvoelt. De lijn bestaat uit verschillende haarproducten: shampoo, conditioner, haarmasker en haarolie.


Voedende haarverzorging droog haar

Droog haar vraagt om een voedende shampoo. Elvive Extraordinary Oil Shampoo is geschikt voor alle droge haartypes. De shampoo voedt het haar intensief maar houdt het tegelijkertijd luchtig. Na elke wasbeurt kun je een conditioner gebruiken. Door de shampoo gaan je haarschubben openstaan. Je haar kan dan stug aanvoelen en is gevoeliger voor schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, föhnen of stylen. Een conditioner laat de haarschubben weer sluiten. De conditioner van Elvive Extraordinary Oil creëert een voedend laagje op de vezel. De crèmespoeling trekt snel in en zorgt dat het haar zachter wordt. Het haar is makkelijk doorkambaar en beter in model te brengen. Om je haar wat extra verzorging te geven kun je ook één of twee keer per week het Elvive Extraordinary Oil Haarmasker gebruiken. Een masker heeft een geconcentreerde formule en voedt het haar dieper dan een conditioner. Naast dat een masker je haar glanzend maakt, beschermt het ook tegen schadelijke invloeden.


Haarolie droog haar

Gebruik haarolie om je haar in goede conditie te houden. Ontdek de Elvive Extraordinary Oil Haarolie voor een intensieve verzorging en om het haar weer een mooie glans te geven. De haarolie kan op verschillende manieren gebruikt worden: als bescherming voor het föhnen of stylen, als extra voeding op droog haar, of als finishing touch voor een mooie glans en zachtheid. Breng de olie aan over de hele lengte van je haar. Besteed extra aandacht aan je haarpunten. Deze gaan immers het langst mee en kunnen vaak extra verzorging gebruiken.

Tip: door het handige formaat past de haarolie ook in je handtas. Handig voor onderweg!

Ontdek hier meer over de Elvive Extraordinary Oil range.Fijn haar en een gevoelige hoofdhuid

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Veel mensen hebben een gevoelige hoofdhuid. L’Oréal Paris ontwikkelde de Botanicals haarverzorgingslijn voor mensen met fijn haar en een gevoelige hoofdhuid. De haarproducten hydrateren de gevoelige hoofdhuid en verzachten de haarvezels. De lijn bevat een pre-shampoo oil, shampoo, conditioner en haarmasker. Je begint met de pre-shampoo oil. Dit is een olie die je op je hoofdhuid aanbrengt voordat je je haar gaat wassen met shampoo. Laat de olie 5 à 15 minuten intrekken. De olie helpt jeukende hoofdhuid te voorkomen en bereidt je hoofdhuid voor op de shampoo. Gebruik daarna onze botanische shampoo van Botanicals. De shampoo met lavendel hydrateert en verzacht de gevoelige hoofdhuid. Als laatste stap kun je de conditioner gebruiken. De conditioner voedt en ontwart het haar. Eén of twee keer per week kun je het haarmasker aanbrengen dat je intense hydratatie biedt en je haarvezels beschermt.

De formules van de haarproducten uit deze lijn bevatten geen siliconen, parabenen, kleurstoffen of sulfaten.


Botanicals | L'Oréal Paris

ALLE WETENSCHAPPEN VAN SCHOONHEID

#message

Meer informatie