Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
HYALURONZUUR PER LEEFTIJD

HYALURONZUUR PER LEEFTIJD

OP WELKE LEEFTIJD MOET JE STARTEN MET HET HYALURONZUUR?


Essentieel voor zowel de kwaliteit en elasticiteit van onze huid, is hyaluronzuur een kostbaar element in ons lichaam dat afneemt naarmate we ouder worden. We leggen je hieronder per leeftijdscategorie uit wat er gebeurt met het aanwezige hyaluronzuurgehalte.

Dit is de levenscyclus van het hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam zit:
Bij de geboorte


Voordat we geboren worden is hyaluronzuur al in grote hoeveelheden in ons lijf aanwezig. Daarom hebben baby's zo'n dikke huid. Vanaf het moment dat we worden geboren, neemt dit niveau echter geleidelijk af. Dat komt vooral doordat de cyclus ervan onregelmatiger wordt, door invloeden van buitenaf.


Hoeveelheid hyaluronzuur tussen de 30 en 40 jaar


In onze dertiger jaren worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. Het natuurlijke verlies van hyaluronzuur is merkbaar in de bovenste huidlaag. Dit is ook de laag, die het meest te lijden heeft van omgevingsinvloeden zoals oxidatieve stress, UV-straling en vervuiling.
Onze huid verliest het natuurlijk vermogen om hydratatie te behouden, waardoor tekenen van vermoeidheid zichtbaarder worden.Daarom adviseren huidexperts en wetenschappers van L'Oréal Paris om vanaf je 30ste je gezicht verzorgingsroutine aan te passen.


Advies dagcrème voor dertigers


Gebruik elke dag huidverzorgingsproducten met een hoge concentratie hyaluronzuur voor hydratatie van je huid.

L'Oréal Revitalift Filler en Revitalift Laser X3 bevatten beiden hyaluronzuur.Oogcrème vanaf 30 jaar


De gevoelige huid onder de ogen is het meest vatbaar voor de eerste tekenen van het ouder worden. Hier ontstaan vaak de eerste rimpels. Gebruik daarom een oogcrème die deze gevoelige huid opvult en de toevoer van hyaluronzuur aanvult.

Onze schoonheidstip voor het aanbrengen van je oogcrème:
breng een relatief dikke laag aan onder en boven de ogen en laat dit een paar minuten intrekken. Zo heeft het hyaluronzuur de tijd om diep in de huid te trekken en de huid een oppepper te geven.


Hyaluronzuur Laser x3 Oogcrème

Je huid tussen je 40ste en 50ste


Vanaf je 40ste neemt het aantal rimpels toe. De kwaliteit en de hoeveelheid hyaluronzuur blijft dalen.

De huid wordt minder volumineus en gevoeliger voor rimpels, omdat cellen die onze huid vernieuwen minder snel werken. Hun omgeving verslechtert en omdat ze minder rijk worden aan hyaluronzuur, worstelen de cellen om met elkaar te communiceren en herstellen ze niet zo goed als eerst de schade veroorzaakt door externe agressors.


Advies gezichtsverzorging vanaf 40 jaar


De oplossing om elk volumeverlies fel te bestrijden: gebruik een gezichtsverzorging met een hoge concentratie hyaluronzuur die de laag van levende cellen kan bereiken.
Optimaliseer je verzorgingsroutine voor overdag: gebruik vóór je dagcrème en oogcrème een serum.


Hyaluronzuur Revitalift Laser X3 Serum

Een serum helpt door de hoge concentratie actieve stoffen het volume in de wangen te verbeteren, de rimpels te vullen en je jeugdige uitstraling te herstellen.

Ons schoonheidsgeheim voor het aanbrengen van huidverzorging:
breng crèmes en serums sowieso altijd aan op een gereinigde huid. Zorg dat je huid op dat moment nog een beetje nat is, huidverzorging trekt sneller in een vochtige huid, waardoor de producten beter in de huid worden opgenomen.


Huidverzorging voor de rijpere huid, de huid vanaf je 50ste


Vanaf je 50ste neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid dramatisch af. Daarnaast is er een andere boosdoener die voor huidveroudering zorgt: de menopauze. De impact van de overgang op onze huid is buitengewoon merkbaar: de huid verliest volume, rimpels nemen toe en worden dieper. Naast rimpels op het gezicht wordt de huidveroudering ook in onze nek en decolleté zichtbaar.


Advies beautyroutine vanaf 50 jaar en ouder


Het is belangrijk om het verlies van hyaluronzuur te compenseren. Gebruik serums, dagcrèmes en nachtcrèmes die vol zitten met dit ingrediënt, zodat je het op zoveel mogelijk momenten toevoegt aan de huid.

• Reinig de huid zowel 's morgens als 's avonds.
• Masseer de huid lichtjes met je duim en wijsvinger, zodat je de huid goed voorbereid op het aanbrengen van de gezichtsverzorging.
• Breng in de avond een dikke laag van een hyaluronzuur-rijke nachtcrème aan.
• Laat het een paar minuten intrekken, zoals je bij een masker zou doen.
• Wrijf daarna de overgebleven crème goed in de huid.
• Vergeet daarbij niet om je nek en decolleté in te smeren.


Revitalift Laser X3

Bekijk de lijn Revitalift Laser X3

Revitalift Filler

Bekijk de lijn Revitalift Filler


Alle wetenschappen van schoonheid

#message

Meer informatie