Sluit

Current site: website_MasterNL
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterNL
Home node: /sitecore/content/MasterNL/home
Language: Dutch (Netherlands) : Nederlands (Nederland)
Index : masternl_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
DE INGREDIËNTEN

DE INGREDIËNTEN

3% PRO-XYLANE TM - HET KRACHTIGE ANTI-VEROUDERINGSMOLECUUL VERKREGEN UIT DUURZAME SCHEIKUNDE

Wat doet het: het helpt de weefselstructuren te verbeteren die met de leeftijd hun stabiliteit verliezen.
Resultaat: stevigere huid, strakkere gezichtscontouren, verminderde rimpels.

L'Oréal onderzoekers hebben Pro-XylaneTM 14 jaar geleden ontwikkeld. Deze krachtige molecuul blijft nieuwe gebieden van effectiviteit bieden en is voortdurend onderwerp van wetenschappelijke onderzoeken. Het is van natuurlijke oorsprong en onderdeel van vele patenten:

Pro-Xylane TM komt voort uit de transformatie van xylose (afkomstig van berken- en beukenhout) via een eco-vriendelijke duurzaam scheikundig proces. Talrijke experimentele studies* hebben de brede biologische potentie van Pro-XylaneTM laten zien.

Door de synthese van GAG's te initiëren* (Glycosaminoglycanen = een familie van koolhydraten die natuurlijk aanwezig zijn in de huid, die deel uitmaakt van zijn natuurlijke vochtigheid), bevordert Pro-XylaneTM de creatie van een optimale cellulaire omgeving. Het promoot de aanmaak van componenten die essentieel zijn voor het behoud van de huidcohesie*. Het is aangetoond dat Pro-Xylane ™ het epidermale regeneratieproces in beschadigd weefsel kan verbeteren.**
* in vitro tests
** Ex-vivo test

HYALURONZUUR
Hyaluronzuur is een suiker dat voorkomt in de huid en het bindweefsel en wordt gezien als één van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam. Wat doet het: houdt vocht vast in het gezicht voor stevigere wangen en een rimpelvullend effect .
Voordeel: Geeft de huid stevigheid en vult rimpels

2X MEER ADENOSINE* 
HET STIMULEREN VAN DE WERKZAAMHEID VAN PRO-XYLANE TM BIJ HET PRODUCEREN VAN COLLAGEEN

Wat doet het: stimuleert de synthese van collageen
Voordeel: Geeft de huid opnieuw stevigheid en vermindert rimpels Adenosine is een groot onderdeel van ATP, de brandstof van de cel. Het staat bekend als een efficiënt anti-rimpel ingrediënt, voornamelijk in Azië (Korea). Het voorziet de cel van een enorme bouwsteen voor energie, zodat de cel zich regelmatig kan vermenigvuldigen, regenereren en zijn syntheses kan uitvoeren.

L’Oréal in-vitro studies op gereconstrueerde huid laat de effectiviteit op de synthese van collageen zien. Collageen I is een belangrijk eiwit bij de organisatie van huidcellen. In-vivo studie versus placebo heeft ook een significante anti-rimpel werkzaamheid aangetoond.
*versus vorige formule
**Klinisch onderzoek bij vrouwen, 2 maanden

Alle wetenschappen van schoonheid

#message

Meer informatie